local-stats-pixel fb-conv-api

Ja jau Dievs ir, kāpec notiek viss sliktais?10

11 6

Sveiki dargie lasitaji.

Gribeju sniegt atbildi par to, par ko man pasam kadreiz bija loti liela interese uzzinat.

Kapec notiek viss sliktais pasaulee, cilveki mirst, slimo, tiek nogalinati utt. Dieva nav, ja jau viss sis notiek. Kur taisnba ?

Dievs ir, un vienmer bus. Vins mums ir devis brivu gribu. Izveli, sekot vinam, dzivot pec ta ko Dievs mums maca caur vina delu Jeezu, vai sekot velnam..

Protams, pasaule, cilveki taja ir notrulinaati tik taalu , ka vislielaaka pasaka pasaulee, liekas kaa meli. Bet patiesibaa, ta ir vieniga patiesiba, kas dod isteni dzivibu uz sis zemes, gan ari ieved muzigaja dzive..

Mes nekad neesam un nebusim pavidu. Ja saki neticu ne Dievam, ne kam citam, es esmu pats par sevi- tas nav iespejams, tici vai netici, ja neesi ar Dievu automatiski kalpo velnam..

Varbut tu to neapzinies, bet ja taa, tad velns loti labi dara savu darbu. Lielakais triks ko vins paveicis ar cilveeci ir tas, ka cilveki tic ka vins neeksistee..

Agraak, cilveki ticeja demoniem, gaja uz baznicam meklet palidzibu glabinu utt.. Veseligi baidijas no Dieva, vinu ticiba bija lielaka neka musdienas jo musdienas ir tik daudz visa kaa, ka katrs izveelas sev tiikamaako kam ticeet, to kas izklausaas vislabaak vai pienemamaaak attiecigi musu dzivesveidam un uzskatiem..

Taa jau ir. Cilveks tic tikai tam, kas tikams vina ausij vai acij. Tic tikai tam ko redz, jeb kas vinam liek justies labi par sevi un to ko dara..

satans nenak kaa sarkans puukis ar ragiem, kas saaks tevi biedeet utt. Satans naak ka gaismas engelis, ka jebkas ko tu jelkad esi velejies. Sieviete /s , nauda, slava (draugu visu vai citada) dajebkas ko tu kaaro. Vins zina visas tavas vajibas un izmantos to pret Tevi.

Vina galvenais merkis ir tei nogalinat, iznicinat, likt tev ciest un mocities. Vins tevi satin savos valgos ka tu pat nemani, tu turpini dzivot kaa parasti.. kamer tu esi celaa uz elli vins Tevi neaiztiks, pat atbalstiis un pasargaas , tikai tad kad saaksi saprast ka kaut kas nav taa, centisies laboties un jo tuvaak dosies pretim gaismai, vienigajam glabinam no sis pasaules Jezum Kristum, vins sutis visu savu demonisko speeku lai tev uzbruktu dariis visu lai to nepielautu, bet vins neko nevar izdarit ja Pazisti Dievu,

Dievs atlauj velnam kardinat cilveku, vadit pa nepareizajaam macibaam utt. jo Dievs mums ir Devis brivu gribu iveleties kuram sekot, vinam vai velnam..

Dievs ir persona un velns ir persona, visur bibele velns ir saukts par Vins / tu. nekad par "tas".

Beigu laikos Dievs dos savu garu visai miesai, lai taa speetu sakt saskatit un aptvert patiesibu. Ta ir tikai un vienigi tava izvele un BRIVA GRIBA.

Noteikti bez saubaam visiem cilveekiem, katram ir bijusi iespeja iepazities ar Dievu un ar so macibu utt,, ne vienu reizi vien, un ar siem nelielajiem raksties es ari censos aizsakt kaut kadu domino efektu lai juus pamostos no burvestiibas kuraa dzivojam..

Mes dzivojam ta sauktajos beigu laikos ( atklasmes gramataa ) pedeja no visam bibeles gramatam. END TIMES.. paregojumi notiek un atklajas, tikai cilveki ir ignorejosi..

ceru juus pamodisieties jo transa, matrixa jeba meliem kuros dzivojam,

Ta ir jusu briva griba aizdomaties ko saku, meklet pasiem atbildes vai ignoreet..

Nekas sai pasaulee nav taka izskatas, ir ir vairak gariga kaa materiala. Materialais ir tikai apmaans, un retais spej redzet aiz..

P.S. Es neesmu nedz katolis, nedz setitas dienas adventists nedz jehovas liecinieks nedz kaads cits no tiem viltus macibu parstavjiem. Es esmu parasts cilveks kas meklejot atradis patiesibu..

Jeezus ir Dievs. un es pienemu visu negatiivo ko domajat, vai sakat par mani, jo tapat juus miilu.

Jums nav nejausmas...

11 6 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Kāpēc Dievs tev nedeva spēju rakstīt ar garumzīmēm…
13 0 atbildēt
Ārprāts! Tagad katrs pamuļkis var saskatīties YT un citiem skalot smadzenes ar savu lipīgo, garīgo slimību.
10 0 atbildēt

Ja esi tik pārliecināts, aizej un pasaki cilvēkiem 4.vēža stadijā lai lūdz Dievu un taps izdziedēti. Vai arī ar Jēzus palīdzību viņus izdziedē, kā Jēzus to darīja, jo ticība taču ir stipra. Vēl var aiziet un kādam prātā vājajam atbrīvot no dēmoniem.  Bet zin kā, nekas tev no tā nesanāks, ar Jēzus vārdu vai bez, esmu vairāk kā pārliecināts.  Ja man nav taisnība, pierādi man to. Pierādi, ka ar Jēzus vārdu, "ja ticība būs kā sinepju graudiņš" vari arī citiem palīdzēt. Nevis tikai šī pasaka par "pēcnāves dzīvi".  Esmu bijis gan bezsamaņā, gan zem narkozes, es neko neatcerējos pēc tam, likās kā būtu apgūlies un vienkārši aizmidzis.  Pieļauju, ka nāvē ir līdzīgi- tu vienkārši guli, kamēr smadzenes funkcionē, bet pēc tam vienkārši viss beidzas.  Es gribētu ticēt, ka Dievs ir, bet tomēr tik daudz medicīnisku parādību, kam nav izskaidrojuma, ka cilvēkam būtu dvēsele. Piemēram, tās pašas narkotikas- tiek ietekmētas tikai smadzenes, bet cilvēks, un viņa apziņa paliek pavisam citādāka. Alkohols, nikotīns- līdzīgi Sajukšana prātā un psihes slimības- arī cilvēks ir pavisam citādāks. Un psihes slimības ārstē ar medikamentiem, kas iedarbojas uz smadzenēm. Neviens vairs neizdzen dēmonus, ja arī tie ir pie vainas, bet šaubos vai tas ko līdzētu, ja tu ietu pie cilvēkiem un ar Jēzus vārdu mēģinātu viņus atpestīt. Diezgan depresīvi, kad saproti, ka šai dzīvei nav nekādas jēgas būtībā, jo viss kas tev šķiet svarīgīgs, kādā brīdi vairs nebūs, un ar to arī viss būs beidzies. Bet tāda ir dzīve, diemžēl.

7 0 atbildēt

Dieva nav,samierinies!

6 0 atbildēt
Izlasīju divas reizes un tā arī nesapratu, kāpēc notiek viss sliktais?
5 0 atbildēt

Debīlie smadzeņu skalotāji.

2 0 atbildēt

kā tad nonāci pie agaismības ?  emotion 

0 0 atbildēt

Viss bija labi līdz brīdim, kad teici - "P.S. Es neesmu nedz katolis, nedz setitas dienas adventists nedz jehovas liecinieks nedz kaads cits no tiem viltus macibu parstavjiem. Es esmu parasts cilveks kas meklejot atradis patiesibu.." Te tu galīgi nonāc pretrunā ar sevi! Padomā pirms raksti, jo tagd neesi ne labākā pozīcijā kā tevis pieminētie "maldu mācību sludinātāji katoļi" utt. 

0 0 atbildēt
Izlasīju ceturtās rindkopas pirmo rindiņu un pārsmējos
0 0 atbildēt

"Taa jau ir. Cilveks tic tikai tam, kas tikams vina ausij vai acij. Tic tikai tam ko redz, jeb kas vinam liek justies labi par sevi un to ko dara.."

Parasti jau visi apgalvo, ka nav nekā labāka un brīnišķīgāka, kā dzīvot saskaņā ar Dievu, tad pēc tevis teiktā izskatās, ka tas nemaz tā nav un daudz kas cits liek cilvēkam justies labāk...

"Dievs atlauj velnam kardinat cilveku, vadit pa nepareizajaam macibaam utt. jo Dievs mums ir Devis brivu gribu iveleties kuram sekot, vinam vai velnam.."

Vai nav nedaudz dīvaini? Viens kārdina un mēģina ar maldu ievilināt cilvēku savās lamatās, bet cits neliekas ne zinis, un to sauc par brīvo gribu un iespēju izvēlēties...

"Beigu laikos Dievs dos savu garu visai miesai, lai taa speetu sakt saskatit un aptvert patiesibu. Ta ir tikai un vienigi tava izvele un BRIVA GRIBA."

Ak tad beigu beigās tomēr iejauksies... Bet kāpēc ne tagad vai vienmēŗ? Ar ko tad cilvēki, kas dzīvojuši līdz beigu laikiem ir sliktāki, ka viņiem nav dota iespēja saskatīt un aptvert patiesību? Vai tā nav diskriminācija?

0 0 atbildēt