local-stats-pixel fb-conv-api

Iemācies zīlēt18

117 4

Šo rakstu izdomāju ielikt, jo daudzi no jums, iespējams, griežas pie zīlniecēm, lai tās izzīlētu nākotni, bet nevienmēr viss, ko viņas saka tā arī ir, pie tam tas maksā arī zināmu naudas summu. Tā kā manas mātes rados visas sievietes ir bijušas profesionālas zīlnieces, un viss, ko viņas ir zīlējušas piepildās 100%, es nolēmu padalīties ar viņu zīlēšanas noslēpumiem. Šis būs tikai viens no veidiem, kā pārbaudīt, uzzināt nākotni, tagatni, pagātni. Būs arī vairākas daļas par katras kārts nozīmi- sīki un smalki aprakstīts, ko internetā jūs neizlasīsiet, jo informācija ir ņemta no ļoti vecas piezīmju klades. Tagad jūs paši mājās varēsiet zīlēt pilnīgi bez nekādiem ierobežojumiem! Atvainojos, ja tekstā ir kļūdas!

Reklāma
Reklāma
117 4 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

* Kad esat kārtīm nodevis savu vēlēšanos, jautājumu vai vienkārši gribat pārbaudīt kārtis, tad pārceliet kāršu kavu nekādā gadījumā nepārceliet uz sevis.

Nesapratu šo vietu.

9 2 atbildēt

Vai es vienīgā neko no tā teksta nesapratu? 

5 0 atbildēt

PAAG. ir Tūzis vai Dūzis?

4 0 atbildēt

Nopietni? emotion

 Es šādi zīlēju,kad man bija kādi 14- 15 gadi :D  Un tas, ka tiek izzīlēta patiesība- pilnīgas muļķības.  Come on, neviena sevi cienoša zīlniece ar tādiem pekstiņiem  nenodarbojās emotion

3 1 atbildēt

TROŅMANTINIECE : Varēji izzīlēt kam mēs ar tevi aprecēsimiesemotion

1 0 atbildēt

Vai katru reizi zīlējot jāņem jauna kāršu kava?

1 0 atbildēt

Kad jau esi izdomājis jautājumu, tad kāršu kavu sadalīt divās daļās ( vienalga cik daudz katrā) un tad atkal uzlikt vienu otrai virsū!

0 0 atbildēt

paldies!

0 0 atbildēt

ļoti patika +  PALDIESemotion

0 0 atbildēt

Kas jāņem ārā lai būtu 36 kārtis???emotion

0 0 atbildēt

"Iemācies zīlēt"

Tu gribēji teik, pelnīt naudu?

0 6 atbildēt