local-stats-pixel fb-conv-api

Daži šokējoši stāsti par eksorcismu.9

Eksorcisms, dēmoni, velni un vēl visādas ļaunas būtnes
kuras spēj iemiesoties cilvēka ķermenī, un pilnībā kontrolēt
Tavu ķermeni.

Šausmas... emotion ja tā ir patiesība ceru, ka ar nevienu
no mums nekas tamlīdzīgs nenotiks, ko piedzīvoja šie cilvēki

Lasi zemāk un šokējies emotion

70 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Par "runāšanu mēlēs" kaut ko liecina arī dažādi sektu atbalstītāji, proti, tas nozīmē, ka viņi ir sasnieguši kontaktu ar Vienīgo. Arī Bībelē rakstīts: "Viņi runāja mēlēs". Iespējams, ka levitācija arī saistīta ar to, kā arī dažādu brīnumainu bojājumu parādīšanās uz ķermeņa. Vai velns ir tik melns, kā viņu mālē?

4 0 atbildēt

Man bail emotion  tagat ir nakts un man aiz muguras kaut kas skan... es istabā esmu viens

3 0 atbildēt

kas zin , kas zin kā tur patiesībā ir...

2 0 atbildēt

es arī nēsmu ticīgais

0 0 atbildēt

Nav dīvaini,ka šajā rakstā tikai apsēsti tikai ticīgie? Tas pierāda, ka tas viss ir tikai tavā gaļvā. BULLSHIT.. Kam ticēsi, tas arī notiks.

0 0 atbildēt
Vienreiz kādus 5 gadus atpakaļ ar ko līdzīgu saskāros. Nevar teikt,ka šādas lietas nenotiek un nevar teikt, ka tie ir cilvēku izdomājumi. Tikai tādos brīžos grūti teikt vai tās ir stipri psihiskas novirzes cilvēkam tajā brīdī vai arī ļoti trausla līnija starp garīgo pasauli un fizisko. Redzot ar savām acīm tas ir kas tāds, ko nekad dzīvē neaizmirsīsi un liks apsvērt savas eksistences pieņēmumus un būtību. Nav tā,ka galvu griež rikņķī vai arī runā 7 dažādās valodās un latīņu pie tam, bet izdarīt var vairāk nekā parasts cilvēks iedomāties varētu. Lai kas tas bija, bet tam bija stipri intresantas tieksmes.
0 0 atbildēt