local-stats-pixel fb-conv-api

Baiļu izaicinājums....5

Jau iepriekš atvainojos par gramatikas kļūdām.

Stāsts būs par manu izbraumkumu sajūtas bija diezgan biedējošas!

Sākās viss ar to kad mēs apmetāmies nometnē pie meža.Biju diezgan priecīga jo braucām uz Lietuvu (sen vēlējos tur aizbraukt.).
Kad iebraucām nometnes teritorijā tur nebija nevienas dzīvas dvēseles tajā brīdī man pa ķermeni noskrēja šermuļi jo jutos kā šausmu filmā.mēs uzscēlām teltis un iekūrām ugunskuru.uzscepām šašlikus un gardi paēdām.Pēc laika sāka smirdēt pēc beigtas maitas,tieši tajā brīdī man vajadzēja uz labierīcībām.
Es uzprasiju mammai lai atnāk man līdzi jo biju pārbijusies.
Es iegāju tualetē un tur smirdēja vēl vairāk es apliku savu šalli ap degunu un sāku darīt savu darāmo.Kad iznācu no tualetes es ieraudziju ka zālē kaut kas mētājas un ieraudziju milzīga suņa ķermeni.(Tas nebija parasts suns bet neidomājamā lielumā,es pasaucu mammu un tēti lai paskatās uz šo brīnumu . Tad gājām gulēt jo bija auksts un tumšs.ielīdu teltī pie mammas un tēta un mēģināju aizmigt bet nevarēju .Es visulaiku domāju par milzīgo suni.ES beidzot aizmigu bet pēc tam es dzirdēju jocīgas skaņas.Pamodos un redzēju baltu sievieti kas to suņa ķermeni bija sagraizijusi .Es sāku raudāt jo iju pārbijusies līdz nāvei.kad iepīkstējos tā sieviete paskatijās uz telts pusi un nāca tai virsū es paslēpos zem segas un mēģināju neizdot nekādas skaņas.viņa pagriezās un aizgāja atpakaļ.
Viņa izņāma viņam visus orgānus un aizveda prom.es nevarēju nomirināties.
Tad no meža iznāca diezgan jocīgas smakas ,es noģību un vairs neko neatceros .Pienāca rīts un es izkāpu no telts mamma raudāja es viņai prasiju kas noticis viņa pateica to kad....tas suns bija pakārts aiz viņa paša iekšām tētis sakravāja mantas un mēs braucām prom .Es paskatijos ārā pa logu un ieraudziju to sievieti.un tā arī nesapratu kas viņa tāda ir !

48 8 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

fujj, baisi..

7 0 atbildēt

Nē nu fantāzija tev strādā diezgan labi! Es pat manliekas ka esu redzējis tādu filmu!!!emotion

6 0 atbildēt

emotion

6 1 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Bilde vien pelna +

0 0 atbildēt