local-stats-pixel fb-conv-api

Arī astronomi redz NLO32

581 9

Ar baumām parasti ir tā - dažas satur daļu patiesības, citas nekādu. Tikpat iesīkstējušas, cik nepatiesas ir baumas, it kā profesionāli astronomi neesot novērojušo vēl nevienu neindeficētu lidojošu objektu. Astronoms, kas novērojis NLO un visu mūžu to nemaz nav noliedzis, bija leģendārais dr. Klaids Tombo.

Tombo dzimis 1906. gada 4. februārī Ilinoisā. 22 gadu vecumā viņš jau strādāja Arizonas pavalsts Lovela observatorijā Flagstafā. Dr. Tombo kļuva slavens ar to, ka 1930. gada 23. janvārī atklāja Plutonu, devīto - tālāko planētu no Saules mūsu Saules sistēmā. ASV valdība viņu vairakkārt pieaicinājusi par konsultantu Visuma pētījumos. Dr. Klais Tombo mira sirmā vecumā 1997. gada 17. janvārī.

1949. gada 10. augustā Jaunmeksikas pavalstī astronoms kopā ar sievu un sievasmāti sēdēja uz terases savā mājā Laskrusesā. Ap pulksten 22.45 viņu uzmanību piesaistīja tumšs cilindrisks objekts, kas neskaidri izcēlās uz naksnīgās debess fona. Vēlāk dr. Tombo un viņa ģimene vienprātīgi apgalvoja, ka apmēram lidojošā objekta vidusdaļā - virzienā no priekšas uz aizmuguri - vienā rindā bijušas izkārtotas dzelteni spīdošas, lūkām līdzīgas atveres.

1957. gada 10. septembrī Tombo vēstulē Gaisa fenomenu Nacionālās pētniecības komitejas vadītāja vietniekam Ričardam Holam rakstīja:

Kvadrāti, kurus es redzēju, atradās vienādā attālumā cits no cita, no tā varēja secināt, ka ķermenis ir ciets. Apšaubu, ka parādību varētu pamatot ar refleksiju no Zemes, jo tad tā būtu atkārojusies vairākas reizes. Lai gan es savā īpašumā izdaru ļoti daudzus novērojumus gan ar teleskopu, gan ar neapbruņotu aci, līdz šim neesmu redzējos neko tamlīdzīgu. Kā jau minēju, nebiju gatavs dīvainajam skatam, jo no pārsteiguma biju kā sastindzis. Varbūt tāpēc esmu palaidis garām kādus sīkumus.

Laikrakstā Life, kam Tombo bija uzrakstījis savu piedzīvojumu, slavenais astronoms pavēstīja, ka viņš un viņa ģimene - visi redzējuši cilindrisku objektu ar apgaismotiem kvadrātveida logiem malās. Ilgajos gados, kopš Tombo pēra debesīs viņš nekad neesot redzējis tik neparastu lidaparātu.

Dr. Klaids Tombo nav vienīgais profesionālais astronoms, kas novērojis neindeficētu lidojošu objektu. Viņa kolēģis Lovlela observatorijā - dr. Seimūrs Heiss 1950. gada maijā ap pusdienlaiku bija novērojis lidojošu disku. Pirms daudziem gadiem - 1883. gada 12. augustā - astronomam Hosē Bonillam no Sakateskas observatorijas Meksikā bija izdevies uzņemt pirmās nepazīstamās lidojošo objektu fotogrāfijas.

Gadsimta mīklas - NLO - pētījumu hronikās ierakstīti daudzi novērojumi, arī profesionālu astronomu un pat ASV un Krievijas astronautu novērojumi. Tāpēc raksta sākumā minētās baumas precīzi var nosaukt vienā vienīgā vārdā - muļķības.

Reklāma
581 9 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 32

0/2000

Kā jau visi zinām baumas vai nebaumas, PATIESĪBA IR TUR ĀRĀ!

42 0 atbildēt

Es domāju ka valdībā jau sen ir pierādījumi un kas zin moš jau ir kāds plančiks kā rīkoties....

Ja godīgi es ticu ka visumā nēsam vienīgie....

16 0 atbildēt

Iedomājies cik fakin liels ir visums. Pastāv vēl daudzas galaktikas. Kāpēc lai mēs būtu vienīgie?

9 0 atbildēt

Vienā no ancient astronout sērijām bija stāstīts par šādu cilindrisku kuģu kauju virs Nirnbergas tikai ~1600. gados !  O_o' ! Un vēl glezna saglabājusies !

ā un cūķ es jau nobalsoj vnk spok gļuks bij ! emotion  But thx anyway !

7 0 atbildēt

Mhm, pēdējā laikā ļoti daudzi ietekmīgi astronauti utml. profila cilvēki nāk klajā ar ufo paziņojumiem, interesanti.

7 3 atbildēt

Vispār loģiski ;)

3 0 atbildēt

Kā tu to zini? Es ar gribu, kautko vairāk par šo uzzināt, ko tu tiko minēji, kur tu to esi lasijis?

1 0 atbildēt

reiz viss nāks gaismā :)

0 0 atbildēt

tie ASV lidaparati nav slepeni. viņi atklāti demonstrē viņus.

0 0 atbildēt

katru nakti , kad skaidras debesis - stāvu dārzā , pīpēju un domāju- kādi gan zinātnieki ir iedomīgo debīliķi , kad noliedz citas civilizācijas , dzīvo tādā galaktikas nostūri- un paši to atzīst , bet civilizācijas - to tikai nē- mēs tipo - vienīgā saprātīgā būtne visā visumā ! kā tad ka - sarātīgā !!! kā tad ......

0 0 atbildēt

šitie kugi ir bijuši jau pie zemes sen un ir zimejumi ar viniem kautkur kautkadu tu fenacu pilseta.

0 0 atbildēt

No kuriem mums jābaidas? :D

Nu jebkurā gadījumā vajadzētu sākt iepirkt dažas kalašas, uzstādīt zenītložmetējus uz jumta un ierīkot bunkuru ar pārtiku 2 gadiem. Moš būs takā filmā "Iebrukums pasaulei" ka šiem vajadzēs tikkai mūsu ūdeni, bet varbūt uz viņu planētas izmira visi koki? Hvz... Bet tas ka viņi ir 100%  

0 0 atbildēt

es aizvakar pa nakti teleskopā zondējot debesis ar redzēju NLO veselus 3, tik nu tur varēja pateikt, ka tie bij parasti satelīti :)

0 0 atbildēt

Vis ir labi kamēr viņi (mazie zaļie) neizvek zondi :(

0 0 atbildēt
Zin avatarsZin

kas tad tev to pachuksteeja? tev kontakti ar zetiem? :D

0 0 atbildēt

labs raksts +

0 0 atbildēt

Lasot komentus nākas secināt-cik cilvēku, tik viedokļu :D:D

0 0 atbildēt

iztikt var emotion

0 0 atbildēt

ir emotion

0 0 atbildēt

Tagad būšu informēts. Paldies tev. :D:D:D:D:D

0 0 atbildēt