local-stats-pixel fb-conv-api

7 ieteikumi, kā integrēt jaunās enerģijas3

27 0

7 IETEIKUMI, KĀ INTEGRĒT JAUNĀS, UZ ZEMI PLŪSTOŠĀS, ENERĢIJAS, LAI NESĀPĒTU GALVA UN NEBŪTU EMOCIONĀLI GRŪTI

Pastāv milzīgs enerģijas daudzums, kas darbojas mūsu pasaulē. Sakarā ar cilvēces apziņas paplašināšanās plānu, planēta Zeme saņem daudz jaunas enerģijas- tās rada nobīdes mūsu vecajā realitātē, tādējādi veidojot jaunu.

Enerģētiski tas ir jūtams.

Šīs nobīdes vibrācijā var īstenoties dažādos veidos. Tu vari kļūt jūtīgs/-a pret dažādām smakām, garšām un visu, kas ir tev apkārt. Tu esi kā precīzi noskaņots instruments, kas jūt visu. Tu esi iebūries/-usies citu cilvēku enerģijā un tu jūti visu, ko viņi tev piespēlē. Tu jūti visu, neatkarīgi vai tā ir patiesība, vai meli.

Tā var parādīties kā nepieciešamība pēc detoksikācijas, ēšanas un dzeršanas ieradumu maiņas vai pilnīgas ierastās rutīnas transformācijas. Cilvēki šajā laikā var būt nesavaldīgi, justies atsvešināti, var rasties miega traucējumi, parādīties vecās ķermeņa sāpes un uzliesmot sirdēsti. Var notikt klimata pārmaiņas, var rasties netipiski laikapstākļi un enerģija vienkārši “liekas” savādāka. Šķiet, ka kaut kas beidzas un tiek atvērta jauna nodaļa.

Lielu pārmaiņu vēstneši, var būt arī lieli kosmiski notikumi un saules uzliesmojumi. Tas ir laiks, kad paplašināt savu apziņu un iegūt jaunas perspektīvas.

Ko mēs varam darīt?

27 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Nu bildīte ideāla, tik tādēļ atvēru rakstu emotionupset:

3 0 atbildēt