local-stats-pixel fb-conv-api

5 Visu laiku apbrīnojamākās raganas10

208 0

Ja būs atsaucība būs pārējās 5cas, jo nezinu vai bija vērts tulkot.. emotion

Raganas un burvju māksla starp mums pastāv jau tūkstošiem gadu. Daudzas raganas un burvji tika nogalināti, to sieviešu skaits, kas nomira kā raganas un kuras patiesībā bija nevainīgas, ir milzīgs. Raganas pastāv ikkatrā pasaules kultūrā un folklorā. Raganas par kurām es Jums pastāstīšus ,ir aizraujošas dāmas, dažreiz pavedinošas, dažreiz tik neglītas kā velns. Lai gan mūsdienās ir daži pavedieni par pasaules slavenākajām ragnau dzīvēm, mēs nevaram būt droši kura patiešām bija apveltīta ar mistikām spējām un kuras bija vienkārši dāmas.

208 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Awesome
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

raganas ir foršas. emotion 

6 0 atbildēt

Nākamajā rakstā pirmā viņa būs pieminēta, ja būs atsaucība un cilvēkiem patiks tad likšu otro daļu ar viņu pirmo.. emotion

5 0 atbildēt

Vairāk šādus rakstusemotion

4 0 atbildēt

4. varētu būt cēlusies no "faktiem" par lady Bathory...

Par 1., kristiešu (un vispār Abramisko reliģiju) dievs esot visvarens, viņam vienmēr ir taisnība, tomēr viņa eksistences laikā pastāv Velns, dēmoni, raganas (tai skaitā pieminētā) un citi nekristīti mošķi, kas esot varenāki par cilvēku, kaut cilvēks radīts pēc Dieva "ģīmja un līdzības". Vai mēs esam tikai spēļmantiņas? Un, ja Dievs ir visužēlīgs, vai viņš to pieļautu?

3 0 atbildēt

Rianona arī bija..

2 0 atbildēt

Inčīgs rakstiņš

1 0 atbildēt

Kur tad Blēras ragana? :D

1 0 atbildēt

4 ragana satanam:ow yea dzilakemotion

1 0 atbildēt

Taisi tač tās pārējās daļas! :) 

1 0 atbildēt