local-stats-pixel fb-conv-api

Ūdentiņis, Akmentiņis (5.daļa)2

40 0

Flirts

Tas ir tad, ka pats īsti nesaproti ko dari, un tizli smaidi, bet tas nekas, jo pretī ir tāds pats, un tas sagādā prieku abiem. Nekad īsti neesmu mācijies flirtēt, tas dažreiz notiek dabiski. Agrāk tikko kā ieraudzīju simpātisku, smaidīgu meiteni, kura paskatās uz mani, es vienkārši nosarku, aizgriezos un ātri aizgāju prom. Diezgan briesmīgi, bet tagad liekas smieklīgi. Iesaku flirtēšanu, pat ja esi precējies vai dzīvo ar kādu kopā. Varbūt ne pirmajos pāris kopdzīves mēnešos. Bet, ja esi viens - tad noteikti. Kā to darīt? Ļoti vienkārši, pat ja esi sabijies, neizrādi to. Skaties acīs, stāvi stalti, smaidi, mēģini būt skaidrā. Ja nesanāk skaidrā, mēģini ierēbis, tīri treniņam. Tas tiešām uzlabo garastāvokli un rada patīkamu sajūtu, ja izdodas flirtēt. Ja ne? Mēģini vēlreiz, to var iemācīties darot. Tātad - nebaidies, jo nav jēgas baidīties, skaties acīs, stāvi stalti un smaidi (pat ja tev nav ļoti skaists smaids - smaids palīdz vienmēr)

Iepazīšanās

Iepasīšanās ir līdzīga flirtam, kad to esi "māsterojis". Tātad pieņemot, ka flirts tev beidzot ir izdevies. Un tu iepazīsties ar kādu pirmajā dienā, vai beidzot saņemies flirtēšanas iemaņas izrādīt kādai darba vietā vai skolā. Ko darīt? Principā viss tas pats + jāiet klāt un jāsāk runāt. Ja pazīsti cilvēku - tad galvenais, nesatraucies. Ja nepazīsti - vispār nav ko iespringt. Droši ej klāt, acu kontakts - smaids. "Man patīk kā tu kusties šajā gaismā", "Skaists smaids - lūpu krāsa izskatās priecīga" , "Šī ir tā diena, kuru es tā gaidīju, bet nupat aizmirstu kāpēc" vai kaut kā tā, jo sievietēm patīk, kad viņām ir interesanti. Nekad nesāc ar jautājumu! Nekad! Nesteidzies, ja nezini, ko teikt, vienkārši skaties viņas acīs pēc sava pirmā teikuma un smaidi. Nenovērsies. Ja esi iedzēris - no attāluma piemiedz ar aci - parādi ar pirkstu un ar otru roku ar diviem pirkstiem norādi uz sevi. Neaizmirsti par stalto stāju. Ja joprojām tev smaida pretī - viss izdodas. Turpini sarunu pēc sajūtām, neuzdod daudz jautājumus, esi atklāts un droši lieto savu humora izjūtu, ja tāda ir. Pat, ja esi pārbijies, mēģini izskatīties mierīgs, pārliecināts un smaidi.

Pieskāriens

Nosaucu šo tā, jo tam ir jābūt. Neiesaku uzreiz ķerties ap brunčiem, vai augstāk/zemāk. Tomēr ir gadījumi, kad var, bet tas ir pie ļoti lielas pieredzes. Vai stipri daudz dziras. Tātad. Pievērs uzmanību vai viņa sev pieskaras, rokai, matiem, ideāli, ja sejai, un nevajadzētu brīdī, kad viņa izskatās dusmīga. Mierīgi var sākt ar piesārienu rokai, mugurai. Ja redzamu iebildimu nav, var ilgāku laiku savu roku novietot uz kādas no viņas ķermeņa daļām. Sākumā tomēr iesaku muguru, vai muguras vietu virs dupša. Ja redzamus iebildumus neizrāda. Viss izdarīts pareizi. Kāpēc muguru? Cilvēku/dzīvnieku instinkti. Lielākā daļa zīdītāju savus mazuļus pārnēsā aiz skausta. Mazulis esot pie mātes jūtas drošībā. Ja panāci, ka meitene jūtas drošībā ar tevi, tad lieta darīta. Droši vari virzīties tuvāk viņas lūpām, līdz tām pieskaries (lūdzu nedari to ar pirkstiem - izmanto savas lūpas)

Ja kādam ir kādi ieteikumi - droši rakstam komentāros. Vispār jau - vienkārši nav ko iespringt. dzīvo tik nost.

40 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👏

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt