local-stats-pixel fb-conv-api

Saderam? #92

27 0

Mēs ar Miku sēdējām viņa istabā un mana galva atradās viņam klēpīp.Un puiša pirksti spēlējās ar maniem matiem.Mēs pīpējām viņa cigaretes ar ķiršu garšu un dzērām viskiju.Šodien man lekcijas nenotiek jo ir svētku diena.

-Kā tev gāja ar Kārli?-Viņš man jautāja

Es piecēlos sēdus-Kā tu zini par to?-Es jautāju izbrīnīta

-Odrija pateica pirms vakar gāja porojām.Piedod ka jautāju-

-Nē viss kārtībā es nēesmu dusmīga.-

Viņš ielēja manā glāzē kolu un piepildija to ar viskiju.Es iedzēru lielu malku un to noriju.Miks apskāva mani un teica-Tu grasies būt kopā ar viņu?-

Es noraidoši papurināju galvu- tas vairs nav iespējams mana sirds jau ir aizņemta-

Miks iepleta acis un nedaudz ciešāk satvēra mani-Ak tā un kurš tad ir tas laimīgais?-

Es satvēru viņa seju savās plaukstās un noskūpstiju viņu-Tu muļķit-

Es nespēju noticēt ka beidzot to pateicu.Veselus 2 gadus es to rūpīgi slēpu bet pēkšņi tas likās tik viegli pateikt viņam kaut ko tādu.Miks mani apskāva un es satvēru viņa plaukstu savējā.Es īsti nesapratu vai mēs tagat tiešām esam kopā vai man tikai tā liekas jo mēs abi esam dzēruši.

-Kas tagt notiks?-Es jautāju un piecēlos sēdus bet Miks uzgūlās man virsū un noskūpstija mani.

-Man šķiet ka tev jānāk dzīvot šeit ko tu saki par to?-

-Es nezinu vai tas nav par ātru...-

-Evij mēs pazīstam viens otru jau 4 gadus un tu pārsvarā guli šajā majā tagat tas neko vairs nemainīs-Viņš sacija un atkal noskūpstija mani.

-Es vienkārši negribu lai visi sāktu baumot par mums.-Es saciju un iekārtojos ērtāk viņa stiprajās rokās.Miks sāka smieties-Evij es gribu lai visi tagat zina ka tu esi mana un es esmu tavs.-

-Labi tad esmu ar mieru.-

Miks pasmaidija un apskāva mani ļoti cieši.

Pēkšņi durvis atvērās un pa tām ienāca Odrija un Rodriks sadevušies rociņās.Viņi uzreiz visu saprata kad ieraudzija mūs apskāvušos.Odrija ieleca gultā un mūs abus cieši jo cieši apskāva.Es biju laimīgākā meitene visā pasaulē.Rodriks stāvāja pie druvīm un smaidija.

Bet tad es nobijos jo man likās vai tas nav nedaudz dīvaini ka es vēl vakar satikos naktī ar Kārli bet jau šodien man jau ir jauns puisis.Bet man bija vienalga par to ko par mums domās citi jo galvenais ka mēs abi zinām kā ir patiesībā.

***

Es sēdēju ārā balkonā un pīpēju Odrija sēdēja man blakus un šoreiz par godu mums abiem ar Miku viņa arī uzpīpēja.

-Odrij ja tu zinātu kā es šobrīd jūtos tas vienkārši nav vārdos istāstāms.-Es saciju un nodzēsu cigareti.Odrija samīļoja mani-Es redzu tavu laimi tavās skaistajās actiņās.

Miks kopā ar Rodriku aizgāja skriet viņi piedāvāja mums nākt līdzi bet mēs ateicāmies un pa to laiku kamēr viņi abi bija projām mēs sataijām viņiem vakariņas.Kad viņi atnāca mājās puiši bija ļoti priecīgi.Miks pienāca man klāt un iedeva rožu pušķi kuru viņš bija man nopircis pa ceļam.Es viņu par pateicību noskūpstiju.Šī diena bija izdevusies.Mēs paēdām un tad gājām gulēt bet mēs ar Miku vēl aizgājām uz kojām pakaļ manām mantām.

27 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

labs turpinājums emotion

2 0 atbildēt

Mmm.. mīļi. emotion 

1 0 atbildēt