local-stats-pixel fb-conv-api

Nāvējošais skūpsts.4

129 0

Saule svilināja manus plecus. Kaut kur tālumā dzirdēju viļņus, kas atsitoties pret klintīm izdvesa tādu kā šņākoņu vēl tur pat dzirdēju kaijas kuras sasaucās viena ar otru, bet pašlaik mani tas neinteresēja. Biju sev nosolījusies ka šodien vismaz kādu stundu pasauļošos un neko citu nedarīšu izņemot to.

Ar rokām ieziedu lēnām savas kājas sauļošanas krēmā un pēc tam visu pārējo ķermeni.

Visu rītu biju meklējusi tādu vietu kur es varētu netraucēti sauļoties kaila, jo nevēlējos lai uz ķermeņa paliktu kādi bāli plankumi. Gribēju lai es esmu vienādi iesauļojusies.

Kad biju pabeigusi ieziesties viegli apgūlos ar muguru uz noliktā dvieļa un pagriezu galvu pret sauli.

Pēc tam aizvēru acis un izbaudīju vēja plūsmu, kas viegli plūda pār manu ķermeni. Šis vieglais vējš taisni bija tas, kas pašlaik man bija nepieciešams!

Rokas viegli izstaipīju uz priekšu un noliku sev blakām.

Manas pēdas viegli kutināja zāle, jo diemžēl dvieli biju izvēlējusies diez gan īsu un pietika vien vietas no manas galvas līdz ceļgaliem.

Nolēmu ka drusku iesnaudīšos tā pat šodiena piederēja tikai man un ar nevienu nebiju sarunājusi tikšanos vai vismaz nevienam mani nevajadzēja meklēt.

Pagriezos otrādāk noliku galvu un dvieļa un aizmigu.

Kāda čaboņa mani pamodināja. Atvēru acis un sajutu ka kāds mani vēro. Saule pēkšņi iespīdēja man acīs un es biju spiesta tām priekšā pielikt roku.

Tas kas mani vēroja saprata ka esmu augšā un jutu kā viņš lēnām lavās prom, bet es vēlējos redzēt, kas mani vēro, tādēļ aši pielecu kājas līdzi paķerdama dvieli ar ko apsegties.

Netālu no manis stāvēja viens puisis. Jutu kā mani vaigi piesarkst, jo es neko tādu nebiju gaidījusi!

Puisis bija īsi brūni mati. Un viņa acis tās bija lielas un dzidri zilas. Es vienmēr esmu vēlējusies sev šādas krāsas acis! Puisim bija virsū tikai šorti un slapjš T krekls tā kā sapratu ka viņš ir devis no pludmales. Un pie tam puiša augums bija viegli iededzis. Caur slapjo kreklu varēja redzēt muskuļus. Puisis izskatījās it kā tīko būtu izkāpis no modes žurnāla kur es parasti skatījos glītos puišus ar muskuļiem.

„Piedodiet, vienkārši nezināju ka vēl kāds zina pa šo vietu!”puisis saraustīti noteica lūkodamies uz manis.

Puiša vaigi lēnām pietvīka un palika sārtāki.

Es gribēju viņa kaut ko pateikt, bet nekas nenāca pār muti pašlaik man bija ļoti liels kauns, cerama ka viņš pārāk ilgi neskatījās uz mani.

„Labi es nu došos!”puisis ātri novilka pagriezās un devās projām.

129 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
Kad naakamaa?!
1 0 atbildēt

Man patīk! Kad nākamā?

0 0 atbildēt