local-stats-pixel fb-conv-api

Nākamajā dienā4

Vai Tu te bieži nāc? Mets jautāja pievilcīgai meitenei ar blondiem matiem. Viņa pagriezās no deju grīdas pret viņu. Nē, bet šonakt ir īpaša nakts priekš mums abiem. Tā ir īpaša, jo Tu satiki mani? Mets jautāja. Vai Tu plāno braukt? viņa jautāja?
Jā, Mets atbildēja ar pus aizvērtām acīm. Es domāju, ka mums vajadzētu iet pastaigāties, teica viņa. Jā, Tu esi pievilcīga, Mets nomurmināja un noliecās lai noskūpstītu viņu. Pievilcīgai meitenei ar blondiem matiem lūpas bija aukstas, iespējams no viņas dzēriena. Iesim ārā, teica Mets.
Vai Tu esi pārliecināts ka gribi braukt? Es esmu labs braucējs. Meta spidometrs uzrādija 90 jūdzes stundā, tomēr viņam likās ka pārvietojas lēni.
Pasaule griezās un līnijas bija vienos līkločos. Tu nogalināsi sevi, meitene teica mierīgi. Tu bojā momentu. Mets atbildēja paliekot dusmīgs. Es nedomāju ka Tev būtu jāuztraucās ka sabojāšu momentu, viņa atbildēja. Es priecājos ka šonakts esmu kopā ar Tevi. Man arī bija citi kurus izvēlēties, bet neviena cita dvēsele it īpaši nebija pietiekoši zemiska, viņa teica. Pievilcīgā blondīne atvēra mašīnas durvis un izlēca ārā no braucošas mašīnas. Mets kliedza un pagrieza stūri pārāk strauji zaudējot kontroli. Mašīna apgriezās otrādi un noskrēja no ceļa.
Pievilcīgā meitene ar blondajiem matiem gāja atpakaļ uz bāru pakaļ pārējiem.

68 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
+
0 0 atbildēt

 emotion +

0 0 atbildēt

Super! 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt