local-stats-pixel fb-conv-api

Milzīgs tauriņš . . .3

Kogo un Laimis stāvēja viens otram pretim, gatavi mest cīņā savus pokemonus. Pirmajam izmest pokebumbu, nozīmētu dot priekšrocību pretiniekam. To nevēlējās pieļaut neviens no treneriem, tādēļ Adrians no Laimja aizmugures aicināja abiem skaitīt līdz trīs un reizē izmest savu izvēli.

-Viens, divi, trīs- Laimis kustināja lūpas, tēlojot skaitīšanu, bet patiesībā to darīja tikai galvā. No viņa mestās bumbas izleca pusmetru garais Skvirtls. Ar platu smaidu rotātu seju, viņš luncināja asti, tā dodot zīmi, ka ir pilnībā gatavs cīņai. Laimis apzinājās, ka bruņurupucis ir viņa spēcīgākais pokemons un jādara viss, lai palīdzētu viņam gūt uzvaru.

Skvirtlam pretim savus milzīgos spārnus plivināja Venomots, kurš augumā bija trīs reizes garāks par Skvirtlu. Viņš ir zvīņspārņu kārtas kukaiņu un indes pokemonu apvienojums. Tā ķermenis ir dažādu purpurkrāsas nokrāsās, galva un krūšukurvis purpursarkanā, vēders ir nedaudz bālāks ar trim līkloču svītrām pār to. Viņa acis ir sīpolainas, apaļas gaiši zilā tonī, mazs apakšžoklis un trīspunktu cekuls uz galvas. Gaisā viņu notur divi pāri gaiši purpursarkani kodēm līdzīgi spārni ar melnu vēnojumu.

-Kukaiņu kodumu- Kogo uzkliedza savam pokemonam, kurš saplivināja spārnus un devās uzbrukumā, vēl stāvošajam Skvirtlam.

No milzīgā Venomota bija grūti izvairīties, viņa lidošanas ātrums ievērojami pārspēja Skvirtla kāju spēku. Vienīgā cerība uz uzvaru, pievārēt lidoni pirms viņš paspēja nodarīt ļaunu. To Laimis centās izdarīt, pavēlot bruņurupucim izmantot ūdens lielgabalu. Tas tiešā triecienā trāpīja starp Venomota lielajām acīm. Samulsušā vabole mirkli apstājās, bet ar nezūdošu velmi izpildīt trenera pavēli, tomēr virzījās uz priekšu.

-Triecienu ar galvu- Laimim tikai iesākot pavēli, Skvirtls jau atspētās pret zemi un ar galvu triecās pret Venomota ķermeni.

Lidojošais kukainis sāpēs vaidot gaisā palecās atpakaļ. Gluži vai saniknota buļļa skatiens no Kogo uz mazo Skvirtlu. Nometis mutes aizsedzošo lakatu, viņš lika lauku piepildīt ar dzelķšņu sporām, līdzīgām, kādu Valkā pielietoja Ērikas pokemoni.

Lai arī Skvirtls centās paslēpties bruņās, sporas iekļuva arī tur un Skvirtlam nācās atzīt atzīt pretinieka pārrākumu un tikt atsauktam no cīņas lauka. Mirkli pirms sarkanais stars no pokebumbas atsauca Skvirtlu, Laimim bija tā nelaime redzēt bruņurupuča skumīgo seju. Tājā bija lasāms lūgums pēc piedošanas, piedošana par nespēku. Tik nelaimīgs viņš nebija izskatījies vēl ne brīdi īsajā kopā būšanas laikā.

-Paldies, zinu, ka darīji visu, ko varēji- Laimis čukstēja pokebumbai, kurā sēdēja Skvirtls, cerot tikt sadzirdētam nabaga bruņurupucīša austiņām.

Piestiprinājis pokebumbu pie jostas, viņš paņēma pokebumbu aiz nākamās. Tur cīņai gatavojās Sindekvīls, izlecot no pokebumbas, liesas uz muguras dega spoži un augstu.

-Uguns lielgabalu- Sindekvīls precīzi paklausīja Laimja pavēlei un cīņas lauku padarīja kvēlojošu.

Venomotsam nebija vietas, kur paslēpties, kā kukainim uguns nodarīja lielu postu. Tikai sekundes bija nepieciešamas, lai izdarītu to, ko Skvirtla nespēja vairāku minūšu garumā. Lidojošais kukainis bezspēkā gulēja, piekļāvies zemei un tika atsaukts Kogo pokebumbā.

-Nav liela māksla uzvarēt ar lielām priekšrocībām kabatā- Kogo noburkšķēja un cīņas laukā izsauca Skuntanku.

Tas bija vidēja izmēra zīdītājs, kas atgāsina skunksu ar kaķa seju. Viņam ir purpursarkana, smaila kažokāda ar vairākām iedeguma svītrām. Ūsas, kas bija tās pirmsevolūcijas laikā, kopš tā laika ir pazudušas vai ir aizstātas ar pūkainiem purpursarkaniem pušķiem Skuntanksa sejas sānos. Pokemona kājas ir iedegušas, un tās apakšpuses dzeltenbrūnā krāsa tagad veido dzēlīgu rakstu. Viņa masīvā aste ar krēmkrāsas svītru atrodas uz muguras un galvas.

Šo indes un tumsas tipa pokemonu Laimja acis baudīja pirmo reizi. Viņš nezināja, ko sagaidīt no tā un ļaunākais, ka nedrīkstēja vairs kļūdīties.

-Skuntank, gurkstēšanas uzbrukumu- Kogo iesāka ar spēcīgu tumsas tipa uzbrukumu, no kura Sindekvīls par laimi spēja prasmīgi izvairīties. Sliktāk ar šo manevru klājās Skuntankam, kurš nepaspēja spert soli atpakaļ pēc uguns bumbām, saņemot tiešu uzbrukumu.

Nebija jabūt ģēnijam, lai redzētu Kogo kļūstam satrauktākam un vairāk nosvīdušam kā pirms brīža.

-Uguns lielgabalu- nemeklējot veiksmi neatklātos ūdeņos, Laimis ķērās pie pārbaudītām vērtībām, vien šoreiz pretinieks gan izturēja karstumu, gan izvairīties no atklātām liesmām.

-Uguns metēju- Kogo svārstīgi izlēma ar uguni uzbrukt uguns pokemonam.

Nebija pārsteigums, ka pat tiešs trieciens spēja vien pakutināt Sindekvīlu. Kā atbildes triecienu Laimis izvēlējās triecienu ar galvu, spējot apdulināt Skuntanku un tad precīzi trāpīt ar uguns lielagabalu.

Skuntanks bija trakoti apdullis, un nereaģēja uz Kogo pavēlēm, pašam lemjot uzbrukt ar netīrās spēles uzbrukumu, kas trāpīja Laimim, treneri noguldot zemē.

Noteikumi paredz, ja pokemons tiešā triecienā uzbrucis trenerim, viņš tiek diskvalificēts. Lai arī pašā sāpīgākajā veidā, bet Laimis bija ieguvis Dvēseles žetonu. To Kogo solījās pasniegt pēc otrās cīņās, uz lielās skatuves aicinot Eduardu.

26 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv