local-stats-pixel fb-conv-api

Krikumiņi*25

25 3

Šodien netīši (varbūt arī mazliet tīši) uzdūros savai sarkanajai kladītei, kas ilgu laiku bija mans lielākais dārgums, jo tajā ir sakrājies viss tas labākais un spilgtākais no savulaik izlasītā.

Šoreiz pāris krikumiņi no K.Vonnegūta darba "Laikatrīce"

- Visas personas, dzīvas un mirušas, ir pilnīgi nejaušas.

- Emma Vonnegūta ienīda ķīniešus, bet Kerfūts Stjuarts aizrādīja, ka tas ir ļauni vienlaikus ienīst tik daudz cilvēkus.

- 2. Pasaules karš – civilizācijas 2.neveiksmīgais mēģinājums izdarīt pašnāvību.

- Skaista sieviete nekādi nevar kaut cik ilgstoši ar savu rīcību atbilst savam izskatam. Vīrieši ir truliķi. Sievietes psihas.

-Taču no nekā izriet kaut kas, tāpat kā no augšas izriet apakša un no salda izriet skābs, kā no vīrieša izriet sieviete un no dzēruma izriet skaidrs prāts, un no laimes izriet bēdas.

- Kāpēc gan ir tik svarīgi mūs visus atjautīgi pazemot? Mēs jau tāpat neesam īpašā sajūsmā par sevi.

- Bībele varbūt tiešām ir visdižākais visu laiku stāsts, taču populārākie stāsti vienmēr būs par kādu izskatīgu pāri, kas dzīvo zaļi, kopodamies ārpus ģimenes loka, un tad viņiem tas jāpārtrauc tāda vai šāda iemesla pēc.

- Tikai tas, ka tev piemīt talants nenozīmē, ka tev ar to kaut kas ir jādara.

- Gleznas ir slavenas to cilvēciskuma dēļ, nevis gleznieciskuma dēļ.

- Jēzus Kristus varēja kļūt par izcilu reklāmistu. Jebkuras veiksmīgas reklāmas pamatā ir ticams solījums. Jēzus solīja labāku dzīvi pēc nāves.

- Ticēt Darvina teorijai ir tas pats, kas ticēt tam, ka viesuļvētra var izbrāzties cauri metāllūžņu kaudzei un uztaisīt lidmašīnu Boeing 747.

25 3 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

"- Bībele varbūt tiešām ir visdižākais visu laiku stāsts, taču populārākie stāsti vienmēr būs par kādu izskatīgu pāri, kas dzīvo zaļi, kopodamies ārpus ģimenes loka, un tad viņiem tas jāpārtrauc tāda vai šāda iemesla pēc." nesaportu galveno domu, kaads paskaidros?

1 0 atbildēt

Ticēt Darvina teorijai ir tas pats, kas ticēt tam, ka viesuļvētra var izbrāzties cauri metāllūžņu kaudzei un uztaisīt lidmašīnu Boeing 747 .  Liels plusiņš , tad /smagnējs/ teksts . 

0 0 atbildēt

NOT FUNNY! Kuram daunim šis ir vajadzīgs?

1 4 atbildēt