local-stats-pixel fb-conv-api

mans stasts!3

9 1

Aizvakar ap pulkstens 22:00 iegaju facebook.com. Ka vienmer paskaatijos jaunumus. Un ieraudziju kad manai draudzenei, ir slikti. Pareizak sakot, dzeks pameta.Zinot cik tas ir stulbi gribeju uzjautrinat, uzrakstiju milu komentaru, un peksni uzrakstija VINS...

Lasot vina komentaru, paradija man pasai smaids!!! Domaju paskatisos vina profilu, un tas vina acis, un tas vina smaids. Sedeju domaju aicinat vai ne, beigas ieskreja mans suns izstaba, un uzleca man virsu, un uzspiedu uzaicinat vinu!

Nepagaja ne minutes divas, un jau esmu vina draugos!! Uzrakstiju vienu teikumu vinam, unn vins atrakstija, aiz laimes nezinaju kur lai liekos! Catojam divas stundas, tas stundas pasaas labakas, sarunajam kad pacatosim rit...

Piemodods pirmais ko es izdariju, bija iegaju facebook.com lai paskatitos vai nav zina no vina, un zinas nebija! Uzrakstiju vinam tik labriiit, un atbildi sagaidiju, un ta vakar visu dienu nosedeju catojot ar vinu, nebeidzu smaidit nekad. Vins darija visu lai smaidu.

Es nezinu, kapec bet manliekas kad vins ir tas mans izstais, kuru es jau pazistu visu muzu, kaut vai goodigi pazistu vinu tikai paris dienas, un nevaru vina zinu sagaidit, kaut vai vins ilgakais neadbildeja piecas minutes!! Jums ta ir bijis??

emotion

9 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Es to sauktu par rozā briļļu periodu....

0 0 atbildēt
Es teiktu, ka gramatika nav tava stiprā puse.
0 0 atbildēt