local-stats-pixel fb-conv-api

Sods par ierašanos darbā slimam0

26 0

Kādam kanādiešu konditoram tiesa ir piespriedusi 970 dolāru lielu soda naudu par to, ka viņš, ignorējot rīkojumu palikt mājās un pabeigt atveseļošanos, tomēr atgriezās darbā.

Veselības inspektori cieši pieteica Ādamam Dueram palikt mājās, kamēr testi parādīs pilnīgu uzvaru pār salmonolozes izraisīto saindēšanos. Taču, neskatoties uz to, 20 gadus vecais konditors laida gar ausīm ārstu norādījumus, un tikai pa pusei atveseļojies, atgriezās darbā.

Rezultātā viņam nācās ierasties tiesā Edmontonā, lai saņemtu nosodījumu par disciplīnas trūkumu un soda naudu 1000 Kanādas dolāru (970 ASV dolāri) apmērā.

Jāpiebilst, ka par konditora nepakļāvību nācās maksāt arī viņa darba vietai, kurai tiesa noteica naudas sodu 1500 Kanādas dolāru apmērā.

«Mēs gandrīz nekad neesam saskārušies ar darbiniekiem, kuri ignorētu norīkojumu nenākt uz darbu un palikt mājās» tā notikumu komentēja Albertas veselības ministrijas preses sekretārs.

Jāatzīmē gan, ka neviens no konditorejas klientiem par veselības problēmām vēl nav sūdzējies.

Salmoneloze ir infekcijas slimība, kas galvenokārt skar kuņģa – zarnu traktu. Slimības izraisītāji ir baktērijas – salmonellas. Slimo gan cilvēki, gan dzīvnieki.

26 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000