local-stats-pixel fb-conv-api

Ko darīt lai atliktu diplomdarba rakstīšanu...6

34 0

Pēdējais gads LLU, VMF. Studenta kārtā būšu vēl 64 dienas, ne vairāk, ne mazāk. Pašlaik esmu internatūras praksē, kuras laikā jāizdara tāds SĪKUMIŅŠ kā jāuzraksta internatūras darbs.

Pirms bija pienākuši valsts eksāmeni, šķita, ka lielais bubulis ir tie eksāmeni - tagad būtu ar mieru vēlreiz kārtot valstiķus, lai nebūtu jāraksta šis darbs. Tēma ir izvēlēta, un tā man patīk. Bet - tieši tāpat kā bija ar citiem studiju darbiem 6 gadu garumā - arī šim darbam neesmu pieķērusies, kaut nodošanas termiņš tuvojas ar joni. Publisks "FUJ" slinkajai studentei. :D

Katru brīvu brīdi pieķeru sevi pie domas, ka vajadzētu sākt meklēt materiālus, kaut ko darīt lietas labā. Un - jau pēc 5 sekundēm esmu atradusi ko citu ko darīt, lai tikai nebūtu jāķeras pie diplomdarba, un, 50% gadījumu iemesls ir kaut nedaudz attaisnojošs, lai kaut nedaudz apklusinātu pienākuma apziņu.

Turpmāk esmu piemeklējusi bildes, sniegusi nelielus paskaidrojumus ko tik neesmu uzsākusi darīt brīžos, kad būtu jāuzsāk darba rakstīšana. (Pirms izveidoju rakstu, šķita, ka būs krietni vairāk lietu, bet izrādījās tikai septiņas... Gan jau ir vēl visādi sīkumi, bet tās laikietilpīgākās lietas ir uzskaitītas...)

34 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Studentiem 100% pamatojošs iemesls atlikt kaut ko uz pēdējo brīdi vai meklēt ataisnojumus nedarīšanai ir frāze - "Bet es esmu students".

2 0 atbildēt

Jāmācās? Kas par mācīšanos? :D Pildot mājas darbus, sāku grebt ar papīra nazi zīmuļiem ornamentus :D Mājasdarbs nepabeigts, bet toties zīmuļi skaisti :D

1 0 atbildēt

Atcerējos vēl vienu lietu - pašā prakses sākumā, kad īsti vēl nebiju "ieskrējusies" bija ļoti daudz brīvā laika - protams, ka man bija vēlreiz jānoskatās 8 House M.D. sezonas... Internatūras darba rakstīšanai taču vēl bija tik dauuuudz laika... nebija kur steigties.

0 0 atbildēt