local-stats-pixel fb-conv-api

Babītē mīklaini pazuduši kaķi9

27 0

Ir noticis kaut kas šausmīgs. piektdien pa dienu no Babītes centra privātmājas pagalma ir nozagtas divas apburošas, trīskrāsainas, bezšķirnes kaķenītes. māsiņas ir 4-ar-pus mēnešus vecas. Es ļoti ļoti gaidu viņas mājās.

Ļoti iespējams, ka mūu paistā kaimiņmājas vecene Vizma atkal ir nozagusi kaķus un aizvedusi uz Imantu vai Zolitūdi izmet pie daudzzīvokļu mājām, lai viņas tur nomirtu bada nāvē vai plēšoties ar kvalificētajiem bomž-kaķiem.(ar vienu vietējo pieklīdeni viņa tā izdarīja, paveicās kaķim- kaimiņiene atpazina un izglāba).

Vēl ir variant, ka kāds sīkais ir noķēris un aiztiepis pie sevis, bet kā jau parasi mātei vai tēvam kaķu nevajag un, pa vienkāršo, izmetuši ārā lietū.

Tā kā aba izgaisa vienā dienā, tad vēl varbūt ir aizvstas uz patversmi? bet privātmāju pagalmos patversmes darbinieki nenāk. un, ja nāktu, tad riskē saķerties ar policiju. un māsiņām nebija tendence vazāties riņķī apkārt. līdz piebraucamajam ceļam un atpakaļ mājās vai gaida kokā...

pazīmes:

Maška - lielākā no abām meitenēm. purniņš balts ar rudu, ausu iekšpuse balta, astes galiņš balti ruds, puncis gaišs, mugura sr rūsganām strīpiņām.

Vendija jeb Vendis (attēlā) purniņš pus-us-pus rudz un melns, kažociņšar rižīgiem lāsumiņiem un ausis tumšas.

Atdodiet man manus kaķus! es samaksāšu, tikai atvediet mājās.

27 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Ļoti žēl! Ceru, ka atradīsies! emotion

4 0 atbildēt
Omg!! Tu savu kaķi nosauci manā vārdā :O
0 0 atbildēt