local-stats-pixel fb-conv-api

67 gadus bez autovadītāja apliecības1

32 0

Kādu 84 gadus vecu holandieti veiksme beidzot ir pametusi...pametusi tieši zem likuma smagās un nesaudzīgās rokas brīdī, kad tās sabiedrība vīram bija visvairāk vajadzīga...

Vecais holandietis neko sliktu nevienam nebija izdarījis un arīdzan nevēlēja neko ļaunu cilvēku rasei. Viņš tikai vadīja savu automašīnu bez autovadītāja apliecības. It kā nekas neiedomājams jūs teiksiet. Taču viņš neripinājās apkārt bez tās pāris mēnešus vai pusgadu, bet gan veselus 67 gadus.

Taču kā jau vienmēr, visi prieki ar laiku beidzas. Tāpat tas bija arī šoreiz, kad vīru aizturēja ceļu policija. Nē, viņš nepārkāpa nekādus noteikumus, vienkārši policisti veica ierindas dokumentu pārbaudi un kā par nelaimi par viņu upuri krita tieši rekordists. Likteņa ironija. Laikam jau likuma kalpu pārsteigumu nav vajadzīgs šeit attēlot, taču jāpiebilst, ka tas bija visai neviltots. Turklāt izrādījās, ka arī holandieša automašīna nekad nebija izgājusī tehnisko apskati.

Iemesls, kāpēc vīram tik ļoti līdz šim bija veicies nepamanītam izslīdēt no likuma bargās rokas, ir pavisam vienkāršs, proti, viņš nekad nav aizturēts par ātruma pārsniegšanu, kā arī vīrs savās šofera gaitās nav izraisījis nevienu avāriju.

32 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Respekts soferim.

6 0 atbildēt