1. Sīpoli burgeros nav sīpoli
Ja tev patīk sīpoli tavā Maķīša ēdienā, derzināt, ka tie nav pilnīgi īsti sīpoli. Kāda sieviete, kas sevi pasniedz kā ražošanas menedžeri Quora rakstā par «McDonald's», norāda, ka mazie sīpoliņi burgeros nav 100% sīpoli. Patiesībā tie ir atūdeņoti sīpoli. Tie ienāk somās un pēc tam tos iegāž lielos spaiņos, kuriem uzlej ūdeni, un tad ar lielu karoti kāds tos laiku pa laikam pamaisa. Kad maisīšana beidzas, tos ievieto saldētavā, tad no tiem noņem visu lieko un ieliek normālos konteinerīšos, kas tiek novietoti pie ledusskapja no kura ņem produktus sagataves pasniegšanai.
2. Ja vēlies īstu olu, pasūti apaļu olu
Ja tu to nezināji – liela daļa ātro ēstuvju nelieto īstas olas viņu brokastu piedāvājumos. Patiesībā viņi gatavo olas no mākslīgām sastāvdaļām (kur olas varbūt ir klāt, bet tā nav pamatsastāvdaļa). Ja tu tomēr gribi tik pie īstas olas Maķītī, ja var ticēt, kādai bijušajai Maķīša darbiniecei – pasūti apaļo olu uz savas maizītes, tā ir labākā ola, kāda mums ir un noteikti īsta.
3. Ir noteikti laiki, kad lielāka iespēja tikt pie svaiga ēdiena.
Neatkarīgi no tā vai runājam par mājās gatavotu ēdienu vai ātro ēdienu no ēstuvēm, svaigs ēdiens no svaigiem produktiem ir garšīgāks. Ja var ticēt kādam vīrietim, kurš Quora rakstā, sevi pasniedz kā bijušo «McDonald's» darbinieku, tad Maķītī ir noteikti laiki, kad vislabāk pasūtīt ēdienu, jo tas ir svaigāks un sakrīt ar laikiem, kad varētu ierasties «slepenie pircēji».
Šie laiki ir brokastu laiks 7. – 9. no rīta, 11. -14. dienā un 16. – 18. Arī laikraksts «Independent» raksta līdzīgi, norādot, ka no 12. – 14. un 17. – 19. ir tie laiki, kad visreālāk tikt pie svaigākā un garšīgākā Maķīša ēdiena, jo tas ir laiks, kad poteciali var nākt tā saucamie «slepenie pircēji», un kafejnīcu īpašnieki dara visu iespējamo, lai uz to laiku viss būtu maksimāli labā kārtībā.