local-stats-pixel fb-conv-api

grupa The Fray7

45 0

Tātad grupa "The Fray" ir no Denveras, Colorado.

Tā tika dibināta 2002. gadā ļoti interesantā veidā.Divi skolas biedri Isaac Slade (vokāls, klavieres) un Joe King (ģitāra, vokāls) negaidīti uzskrēja virsū viens otram vietējā mūzikas veikalā.Sākuma viņi rakstīja dziesmas divatā, taču beigās izdomāja izveidot grupu. Dave Welsh(ģitāra) un Ben Wysocki (bungas) izdomāja pievienoties grupai izdzirdot jauno dziesmu. Nosaukums "The Fray" tikai izveidots atsaucoties uz tendenci cīņā par dziesmu sastāvu.

The Fray diezgan ātri saņēma klausītāju atbalstu un kļuva par vienu no iecienītākajām grupām Denverā. Grupa uzvarēja konkursā (netulkoju) Best New Band from Denver's Westword un varēja veikt savu pirmo demo ierakstu dziesmai "Over My Head (Cable Car)" (zemāk video) Tieši pateicoties šai dziesmai uzzināju par tādu grupu.

Taču par viņu labāko veikumu tiek uzskatīta dziesma "How to Save a Life"(zemāk video) tā tika palaista 2005. gada septembrī.

Grupu salīdzina ar tādām grupām kā Coldplay, Counting Crows un Maroon 5.


Manuprāt grupai ir ļoti labas lirikas un ceru, ka pateicoties Manam rakstam arī Jūs sāksiet klausīties kādu no viņu dziesmām. Zemāk ievietoju vairākus video

Ceru , ka patika!

Reklāma
Reklāma










45 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

laba grupa

2 0 atbildēt

mīļākā Hearthless

1 0 atbildēt

''How to save a life'' dziesma un video, manuprāt, viena no aizkustinosākajām un *cionālākajām..

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt