local-stats-pixel fb-conv-api

Welder0

10 1

Metinātājs, aka Brendans Angelides ir San Francisco balstītas mūziķis un dzīvot izpildītājs. Kā metinātājs, viņa pirmais albums 2006.gadā bija pilna garuma "Vīnogulāji un Stream", kas tika izlaists par SF bāzes etiķeti "Cyberset". Tā ir saņēmusi brāzmot pārskatus no dažādām indie tiešsaistes mags un publikāciju. 2007 redzēja atbrīvošanu viņa pirmā EP Bluetech s uzrakstu "Dzimtā valsts". 2008.gadā, acclaimed videoklips singls "Purple un Orange" (režisors un rediģējuši nevienā jomā Scott Pagano), bija ticies ar lielo atbildi no faniem un jaunpienācēji līdzīgi. Pagano līdzšinējā darbā ir video par BT, Funkstorung un SpeedyJ un Richard Devine among others.

Brendan darbi ir parādījies URB, DJ Mag, zināšanas Mag un uz tādiem parāda kā Radio1 BBC, noskalo FM un Breaks FM. Viņš ir uzstājies Londonā, Bristol, Skotijā, Spānijā, Francijā, stājas daļās Kanādā un daudzās lielākajās pilsētās visā ASV.

"Kausiņš Nu" EP ir pirmais izlaidums savā uzdruka ar nosaukumu "sencis". Tas atspoguļo pieaugumu organisko skaņas dizains un dinamiskās melodijā, ka viņš ir pienācis zināms. Tas šķērso emocionālo terrains strādājot sajaukšanai organiskās un sintētiskās vidi. Tā palīdzot sasniegt to, katru dziesmu ietver izmantošanu mājās lauka ierakstu, kas cēlušies no Glastonberijas Anglijas, ziemeļu Kalifornijā un ziemeļaustrumu ASV, attiecīgi. "Kausiņš Nu" palīdz bruģēt ceļu izlaidumi nākt ziņā sajūtas, bet arī attiecībā uz mākslas vīziju un uzskaites metodēm.



10 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000