local-stats-pixel fb-conv-api

Wave Tenet laiž klajā mierpilnu dziesmu - ''The Nature Of Shadow''0

Mūzikas cienītājus pārsteidzis ir mākslinieks Wave Tenet, kurš izlaidis dziesmu ''The Nature Of Shadow''. Skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Jāsaka, ka šis ir gadījums, kad dziesmas nosaukums runā pats par sevi. Dziesma ir ļoti dvēseliska un mierīga. Jāatzīst, ka dziesmas nosaukums varētu būt ļoti akurāts raksturojums tam. Šāda mūzika varētu patikt īpaši tādiem cilvēkiem, kam patīk joga, kā arī meditēt vai vienkārši klausīties mierīgu mūziku vai tikai pavadījumus.

Pats Wave Tenet ir perfekcionists. Viņš vienmēr meklē perfektu toni, intonāciju un skaņu katrai savai dziesmai. Weve Tenet raida ekskluzīvu un iepriekš nedzirdētu mūziku. Katrs īsts mūzikas cienītājs to spēs novērtēt. Viņa daiļradē ir jūtams potenciāls, talants un arī aizrautība. Mīlestība pret mūziku ir jūtama!

Lai gan mūziķis vēl nav paguvis izcīnīt lielu sekotāju bāzi un ir nesen vien sācis nopietni tai pievērsties, informācija viņa Spotify kontā liecina, ka jau 11.februārī viņu gaida uzstāšanās. Tā ir plānota Kidderminsterā, kas ir kāda pilsētiņa Anglijā. Lai mūziķim viss izdodas!

Piedāvājam noklausīties Wave Tenet skaņdarbu ''The Nature Of Shadow''. Aicinām arī mūziķi atbalstīt - pieseko viņa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atradīsi linku, kurš Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - ej un pieseko tam! Atbalstīsim jauno censoni kopā, jo tas neko nemaksā, bet var palīdzēt mūziķim tikt sadzirdētam!

Lūk, dziesmas oficiālā versija, ko publicējis iekš YouTube pats mūziķis.

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000