local-stats-pixel fb-conv-api

Thomas Haze izdod albumu „Grēku Panti”, piedaloties 11 māksliniekiem1

Mūzikas producents Thomas Haze (īstajā vārdā – Tomass Beķeris) nāk klajā ar Latvijā līdz šim nebijušu producenta albumu “Grēku Panti”, kurā apkopotas 12 kompozīcijas un piedalījušies 11 dažādi mākslinieki, tostarp BDM, xrobertsl, Sandis, Svēte, Ūga un citi. Albumā iekļauti arī divi remiksi – Ozola „Saldējuma Sezona” un Stepa „Paranoja”. “Grēku Panti” ierkasta pēcapstrādi veicis Mārtiņš Platais.

<iframe src="https://open.spotify.com/embed/album/5clZeuvdoDgLyrpkaU3sB3?utm_source=generator"; width="100%" height="80" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture"></iframe>

„Tā kā man personīgi ļoti patīkams un estētiski baudāms šķiet tumšs un smags skanējums, tad šajā albumā es vēlējos apskatīt cilvēka uzvedības tumšo pusi. Nebeidzamas atkāpes no sabiedrības normām, likumpārkāpumi, apreibinošu vielu lietošana, skaudība, meli, egomānija, iekāre. Lai arī negatīvas, tomēr tās ir lietas, ko sabiedrība aizvien vairāk piekopj. Tāpat vēlējos eksperimentēt ar skanējumu, dziesmu formām, tā, lai interesanti būtu gan man, gan māksliniekiem, ar ko kopā strādāju. Šajā albumā gribēju dot iespēju arī mazāk pazīstamiem māksliniekiem augt kopā ar mani, tādēļ kādu varēs dzirdēt pirmo, bet pavisam noteikti ne pēdējo reizi,” stāsta albuma „Grēku Panti” producents Thomas Haze.

Thomas Haze ir producents ar lielu pieredzi mūzikā. Viņš ir bijis dalībnieks tādās smagās (rock/ metal) mūzikas apvienībās kā Dehydrated Goat, Wagars, Eschatos, Nekad, H A : Z E un citās. Lai gan Tomass mūziku komponē jau 20 gadus, taču pie hiphopa žanra producēšanas ķēries salīdzinoši nesen.

„Visu mūžu esmu rakstījis un spēlējis metālu, taču ik pa brīdim saņēmu gan iekšējus, gan ārējus stimulus pamēģināt savus spēkus arī elektroniskajā mūzikā. Sākums šķita grūts, jo iemācīties jaunus mūzikas žanrus, kuri pilnībā atšķiras no visa iepriekš zinātā, bija liels izaicinājums. Tomēr man ir liels gandarījums par paveikto,” tā Tomass.

4 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt