local-stats-pixel fb-conv-api

Supervaroņu izcelšanās #6 Dedpūls9

Šogad komiksu fani Valentīndienu visdrīzākais sagaidīja kinoteātrī skatoties ilgi gaidīto filmu par Dedpūlu. Bet kā tad viņš īsti radās – oriģinālajā versijā? Kas īsti ir algotnis ar muti (merc with mouth)?

Kā jau no ievada noteikti nopratāt viņa izcelšanās stāsts mazliet atšķirsies no tā, kāds tas bija filmā. Pirms sākšu jums īsumā pastāstīt, kas tad tas Dedpūls īsti ir pieminēšu interesentu faktu ,kuru daudzi iespējams nezina vai neuzskata par ievērības cienīgu. Dedpūls ,ka atzīst paši Marvel komiksu autori sākotnēji nebija domāts nekas nopietns tikai, kā parodija par DC komiksu tēlu Deathstroke,par to liecina arī līdzīgie vārdi Sleids un Veids Vilsoni.

Tātad ķeroties pie paša Dedpūla. Veids Vilsons savu bērnību pavadīja pie ļoti militarizēti noskaņota tēva. Viņa māte nomira no vēža ,kamēr Veids bija maziņš. Kad Veids jau bija pusaudzis viņa tēvu nošāva , Veida draugs, brīdī, kad viņa tēvs mēģināja iejaukties viņu atpūtā. Kad Veids atguvās no šīs pieredzes viņš pievienojās armijai ,tiesa uz pavisam īsu laiku ,jo viņu no turienes izmeta par sliktu uzvedību un disciplīnas pārkāpumiem. Neilgi pēc tam atklājās ,ka Vilsons ir slims ar vēzi. Viņam tika piedāvāts piedalīties supervaroņu izveides projektā, kas varētu kalpot kā brīnumzāles pret viņa saslimšanu. Šis projekts iekļāva to ,ka Veids iesaistījās Weapon X (ierocis X) projektā ,kurā tika mēģināts reproducēt X- cilvēka Āmrijas/Vilknadža (wolverine) spēju atjaunot un izārstēt praktiski jebkuru ievainojumu. Šie eksperimenti negaidīti lika viņa vēzim attīstīties daudz straujāk un ārēji padarīt Veidu rētainu un pretīgu, kā arī nodarīja pamatīgus bojājumus viņa nervu sistēmai. Veids tika pasludināts, kā neveiksmīgs eskperiments un tika nosūtīts uz vietu ,kur uzturējās arī citi ,kas skaitījās,kā eksperimenta izgāšanās. Šajā laikā citi eksperimentā iesaistītie ,kuri bija kļuvuši par cietumniekiem veica derības par to, kurš nākamais mirs. Šīs derības un izvēlēto saucās Deadpool. Veids nonāca soli no nāves līdz atklājās viņā izveidojušās spējas reģenerēties un izveseļot sevi. Veids saņēmis visus spēkus, taču saglabājot rētas un savu psiholoģiski nestabilo stāvokli izbēga no cietuma neizdevušajiem eksperimentiem. Sapratis,ka parastu dzīvi viņš nespēs dzīvot, Veids kļuva par algotni un par godu savai pieredzei ar neticamu izdzīvošanu pieņēma vārdu Dedpūls (Deadpool). Dēļ smadzeņu un nervu problēmām Dedpūls zaudēja atmiņu par savu izcelšanos , taču saglabāja savas kaujas spējas un prasmes lietot ieroci. Ar laiku viņš apguva arī neskaitāmas cīņu mākslas ,sāka valkāt sarkani melnu kostīmu un izvēlējās zobenu,kā savu favorītieroci. Kopš tā laika Dedpūls kalpoja kā algotnis iznīcinot savā ceļa jebko,ko ir nepieciešams izmantojot visneparedzemākās metodes, sākot jau ar viņa ieroču prasmēm un neticami melno humora izjūt

161 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Ja būtu vērīgāk lasījis ,tad izlasītu,ka es rakstu tikai par oriģinālo izcelšanās stāstu.. X-force ja nemaldos jau ir cita sižeta līnija, pat ja oriģināls tad ,protams, varētu daudz un dikti pierakstīt,bet vai tad tas būtu izcelšanās stāsts? Varbūt man vel vajadzēja pierakstīt,neskatoties uz to,ka tas nekā nesanāk origin story par to,ka Dedpūls novāca visu Marvel universu, regulāri lauž ceturto sienu (robežu uz reālo pasauli), ir kā traks uz sievietēm ,da ne tikai sievietēm,ka viņa ģenitālijas spēj pieņemt tādu formu kāda vajadzīga attiecīgajam partnerim, to,ka viņš ir tēlojis zirnekļcilvēku utt?

1 0 atbildēt

Nu filmā vis ir pilnīgi un galīgi savādāk.  Tieši tādēļ vienkārši riebjas jaunākie ekranizējumi. Pat sūda izcelsmi pārtaisa līdz neazīšanai

0 0 atbildēt
Vēl nav redzēts :/ Jāgaida, kad torrentos būs normāls. Bet kinda funny par to Deathstroke parodiju emotion
0 0 atbildēt
zobens.visur vins paradits ar shaujamajiem.nekad nesmu redzejusi nevienu zobenu
0 1 atbildēt