local-stats-pixel fb-conv-api

SAMSON atgriežas ar karstu gabalu katram mūzikas cienītājam - ''I'd Rather Be''1

Mūzika ir fantastiska lieta, jo mēs to klausāmies teju katru dienu. Šoreiz ar jaunu skaņdarbu ir pārsteidzis ārzemju mūzikas izpildītājs SAMSON. Viņš klausītāju vērtējumam pērnā gada izskaņā nodeva singlu ''I'd Rather Be''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

SAMSON pilnais vārds ir Daniel Rajsky (Daniels Rajskijs). Mūziķis, visticamāk, nāk no Austrijas un uzskata, ka miers ir pats svarīgākais pasaulē. Ar savu mūziku, viņš daļēji arī to cenšas veicināt. Šo gadu viņš vēl ar jauniem skaņdarbiem nav paspējis uzsākt un tāpēc mums jāklausās senākas viņa dziesmas, taču noteikti jau pavisam drīz, viņš mūs priecēs arī ar jauniem gara darbiem!

Skaņdarbs ''I'd Rather Be'' tika izlaists oficiāli 2021.gada 6.decembrī. SAMSON savu pirmo dziesmu izlaida 2020.gada 13.novembrī, kas vien liecina par to, ka iekrāta pieredze mūzikas sfērā viņam ir. Tiesa, albums no viņa puses, pagaidām, vēl nav, taču diskogrāfija sastāv no vairāk kā 10 singliem, kas ir samērā iespaidīgi.

Talantīgais mūziķis ir atvērts arī sadarbībām, tāpēc gadījumā, ja šo redz kāds mūziķis - Tu zini, kur uzmeklēt SAMSON. Jaunais mākslinieks ir ļoti talantīgs un pats veido arī dziesmu pavadījumus jeb bītus, kurus tirgo par lētu samaksu. Tiešām multi-mākslinieks ar talantu! Producents, mūziķis un mākslinieks vienā personā!

Lai gan SAMSON nerada mūziku ne latviski, ne angliski, viņa daiļradi derētu ievērtēt vismaz vienu reizi katram. Dodam arī to iespēju, jo zemāk atrodas viens viņa skaņdarbs. Tas ir vien laika jautājums līdz redzēsim SAMSON iekarojot mūzikas topu virsotnes un uzstājoties uz lielajām mūzikas skatuvēm. Par to katrs var pārliecināties pats - dziesma atrodas zemāk!

Piedāvājam Tev noklausīties un ievērtēt SAMSON jaunāko dziesmu ''I'd Rather Be''. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi un piesekot tam sociālajos tīklos. Atsauces vietā atradīsi saiti, kura Tevi aizvedīs uz SAMSON Instagram kontu. Nekautrējies - dodies viņu atbalstīt. Atbalstām jauno talantu kopīgi, lai ātrāk varam manīt viņa izaugsmi!

SAMSON jaunākais singls ''I'd Rather Be'' un tā YouTube versija, kas publicēta viņa YouTube kanālā! Lai labi skan!

13 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

Visticamak nak no..🤦🏻‍♂️

Kads vispar parlasa ko lauj publicet?

0 0 atbildēt