local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis PAYCHECK B4S nāk klajā ar gada pirmo projektu ''In Love Wit Da Life''0

Reperis PAYCHECK B4S ir izlaidis jaunu projektu! 4.janvārī, viņš izlaida savu gada pirmo dziesmu - ''In Love Wit Da Life''. Jaunais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Jāsaka, ka repera PAYCHECK B4S mūzikas karjera sākās vien šogad. Janvārī viņš paguva izlaist divus singlus un vēl to noslēgt ar debijas albumu ''Paycheck 2 Paycheck''. Izskatās, ka māksliniekam ir liela vēlme radīt jaunu mūziku un tas ir tikai un vienīgi apsveicami!

PAYCHECK B4S var dēvēt par īstu reperi, jo cita žanra mūziku īsti nevarēs no viņa dzirdēt. Arī viņa sociālo tīklu kontos varēs, galvenokārt, redzēt tieši viņa mūziku. Reperis ļoti nopietni skatās uz savu daiļradi un tieši tāpēc viņš tik atīvi izlaiž jaunas dziesmas un projektus.

Šķiet, ka problēmu šim reperim ar mūzikas izlaišanu nav, tāpēc tam nevajadzētu negatīvi ietekmēt viņa karjeru. Atliek vien tik pat aktīvi radīt un publicēt jaunas dziesmas un lielās skatuves viņu jau gaida. Visas durvis jaunajam talantam ir atvērtas!

Piedāvājam noklausīties PAYCHECK B4S jauno dziesmu ''In Love Wit Da Life''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atradīsi saiti, kas Tevi aizvedīs uz repera Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Atbalstām jauno censoni kopīgiem spēkiem. Tas neko nemaksā, bet kalpo kā milzīgs atbalsts jaunajam mūziķim!

Lai gan mūziķis oficiāli dziesmas izlaiž vien mēnesi, ir prieks redzēt, ka tik strauji aug statistika viņa mūzikai. Lai izdodas! Noklausies viņa singlu ''In Love Wit Da Life''. Dziesma pieejama arī Spotify un visur citur!

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000