local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis OPPSMOSTWANTED debitē ar savu albumu ''Plug Baby''0

2022.gada 18.februārī, debijas albumu izlaida amerikāņu reperis OPPSMOSTWANTED. Viņa debijas albums ''Plug Baby'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

OPPSMOSTWANTED ir jauns mūziķis, kurš tikai tagad ienācis mūzikas industrijas radarā. Viņam ir vien 17 gadi un viņš nāk no Oklahomas, Amerikā. Šis ir pirmais projekts, kas no mūziķa ir publisks. Līdz ar to, mūziķis gaida savus pirmos vērtējumus, kas tēmēti uz viņa albumu.

Lai gan mūziķis dzīvo Oklahomā, viņa izcelsmes vieta ir apburošā Kalifornija. Viņam ir unikāls skanējums, kas tiek jaukts ar hip-hopa stila mūziku. Viņš uzskata, ka nav neviena mūziķa, kurš izklausās tāpat kā viņš. Par to gan būs jāspriež katram pašam.

Jaunais albums sastāv no 11 skaņdarbiem un tajā ir arī samērā ievērojami viesmākslinieki. Jāpiemin, ka visa viņa daiļrade ir tikai viņa nopelns. Viņš pats savas dziesmas ieraksta un pēcāk arī apstrādā. Viņš liek noprast klausītājiem, ka dziesmas viņš nemaz neraksta - tās visas ir ''freestyle'' jeb izdomātas un ierakstītas uzreiz, kad dzirdēt dziesmas pavadījums.

Piedāvājam noklausīties OPPSMOSTWANTED dziesmu ''THROW IT UP'', kur dalību ņem arī viesmākslinieks un reperis LA The Great. Dziesma ir daļa no viņa albuma ''Plug Baby''. Aicinām reperim arī piesekot sociālajos tīklos. Atsauces vietā ir atstāta saite uz viņa Instagram profilu. Dodies un pieseko tam! Atbalstām jauno un talantīgo mākslinieku kopā!

Dziesmas pavadījumu gan mūziķis netaisa pats. To ir producējis Ty David. Albums pieejams kā Spotify, tā arī citur. Lai labi skan!

14 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000