local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Georgenstain pārsteidz ar ''freestyle'' mūzikas video ''PATENTE''0

Šo gadu ar blīkšķi ir uzsācis reperis Georgenstain. Par spīti tam, ka janvārī dziesmu viņš neizlaida, viņš pārsteidza 4.februārī, kad izlaida gada pirmo gabalu - ''PATENTE''. Šis ''freestyle'' jeb brīvā stila dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

Īstiem hip-hopa cienītājiem šis gabals patiks un tas ir fakts! Lai gan dziesma ir vien nepilnu minūti gara, tā ir ļoti laba. Georgenstain kā reperim ir gan labs ''flovs'' jeb ritms, gan arī labas lirikas. Tiešām talantīgs mūziķis!

Savas mūzikas gaitas Georgenstain uzsāka 2019.gada 11.oktobrī, kad izlaida savu pirmo mini-albumu jeb EP ar nesarežģītu un konkrētu nosaukumu - ''MIXTAPE''. Kopš šī laika, mūziķa diskogrāfija ir sasniegusi jau vairāk kā 10 skaņdarbus un tā turpina augt. Tas pats notiek arī ar viņa fanu bāzi!

Jaunajam reperim tiešām ir dabas dots vai arī paša izkopts talants. To nevar noliegt! Katrs klausītājs kurš saprot hip-hopa jeb repa pamatus, atzīs, ka Georgenstain daiļrade ir tīri tā neko. Dodam arī Tev pašam ievērtēt viņa mūziku. To atradīsi nedaudz zemāk - zem paša raksta!

Piedāvājam noklausīties ''PATENTE'', kas ir Georgenstain ''freestyle'' jeb brīvā stila dziesma. Aicinām arī piesekot repera sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atradīsi linku, kurš Tevi aizvedīs uz repera Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko tam! Tas neko neizmaksā, bet dos reperim stimulu izlaist drīz jau pavisam jaunu mūziku, kas ir tik pat solīda kā šī!

Īsa dziesma, taču ar mūzikas videoklipu un ļoti kvalitatīva. Izbaudi! Tev, visticamāk, patiks, ja esi hip-hopa cienītājs!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000