local-stats-pixel fb-conv-api

Reperi Kamp un Suga apvienojas ''tribute'' dziesmā ''Pop Smoke''0

Nu jau kāds laiciņš ir pagājis, taču 2020.gada 13.septembrī, savu debijas albumu ''Janitor'' izlaida reperis Kamp. Tajā kopumā ir 13 skaņdarbi un viena dziesma par godu ir arī pasaulē labi zināmajam reperim Pop Smoke. Viņa daiļrade ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

''Janitor'' ir Kamp debijas albums. Viena no vadošajām albuma dziesmām ir ''Pop Smoke'', kas ir sava veida ''tribute'' zināmajam reperim. Tajā daļu ņem arī viesmākslinieks Suga. Šo skaņdarbu ir grūti noraksturot, taču to katrs var noklausīties patinot zemāk vai uzmeklējot Spotify, Apple Music vai jebkur citur.

Kamp ir talantīgs mākslinieks, kurš mūzikas gaitas profesionāli uzsāka 2019.gada beigās, kad 31.decembrī izlaida savu debijas singlu ''Back Door''. Tagad viņa diskogrāfijā ir viens albums un seši singli. Šogad mūziķis vēl nevienu dziesmu nav izlaidis un ar strauju mūzikas relīzi nekad nav izcēlies, taču kas to lai zina? Varbūt mūs šogad sagaida krietni vairāk mūzikas no Kamp nekā pērn.

Kamp daiļradē ir dzirdams potenciāls un centieni līdzināties ''mainstream'' mūzikai. Viņam tiešām ir viss nepieciešamais, lai sasniegtu lielas lietas. Atliek vien biežāk publicēt jaunu mūziku. Skatuves un mūzikas topi jau viņu gaida!

Piedāvājam noklausīties Kamp un Suga kopīgo dziesmu ''Pop Smoke''. Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno censoni Kamp un piesekot viņam sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kura Tevi aizvedīs uz Kamp Instagram profilu. Atbalstam viņu kopā - dodies piesekot viņa profilam!

Lūk, oficiālais mūzikas videoklips Kamp un Suga kopīgajai dziesmai ''Pop Smoke''. Komentāros droši var izteikt subjektīvu kritiku, jo tā vienmēr noder! Lai labi skan!

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000