local-stats-pixel fb-conv-api

Prāta Vētrai jauns remix un deju video5

28 0

Tuvojoties gada nobeigumam, Deju Studija PRO/X ir izdevusi jaunu deju video, sadarbojoties ar bundzinieku Dairi Petrauski (Lauris Reiniks, Double Faced Eels, A. Kivičs u.c.).

Horeogrāfe un Video Producente, Ieva Biteniece, šoreiz izvēlējās Latvijas mākslinieka skaņdarbu, populārās grupas ‘Prāta Vētra’ dziesmu “Ogles”. Šī dziesmas versija ir grupas PRAGAII remikss, un pirmo reizi to izdzirdot, Ieva jau redzēja vīziju klipam, un juta, ka papildus bungas padarīs šo dziesmu vēl labāku.

Ieva par video:
“Vīziju iemūžināšana mazās filmiņās vienmēr ir bijusi mana aizraušanās. Ar gadiem tas ir kļuvis nopietnāk un profesionālāk, līdz pārvērties par ikdienas nodarbošanos. Katru reizi meklēju jaunus veidus kā sevi un komandu izaicināt, tāpēc sāku pievienot dzīvo mūziku, lai šo procesu un galaproduktu padarītu ar lielāku pievienoto vērtību.
Prāta Vētra ir mana mīļākā Latvijas grupa, tāpēc īpaši piestrādāju pie tā, lai galaprodukts būtu izdevies. Mērķis ir – iedot citādāku skatījumu dziesmai. Kā arī – popularizēt Latvijas mūziku. Mūsu treniņu ikdienā, latviešu mūzika aizņem tikai nepilnu 1%. Un ir tik daudz fantastiskas dziesmas mums, ar kurām labprāt strādātu.”

Paldies lieliskajai komandai:
Kaspars Kambars – Video/Montāža
Dejotājas: Rebeka Vītola, Madara Baltiņa, Ance Tjarve, Beāte Ēķe, Ilva Pleika, Anete Reliņa, Laura Strazdiņa, Marta Anna Rūtena, Dagne Reliņa, Evelīna Lune, Evelīna Daniela Baltiņa, Ieva Biteniece
Vieta: Dizaina Fabrika
Foto: Ritvars Stankevičs
Asistente: Santa Čiževska

28 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

Baigi smuki uzfilmēts!

Bet tas vien, ka pie bundzenieka vārda jāpieraksta, kas viņš ir, vien liecina, ka viņš ir nonameris.

2 1 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt