local-stats-pixel fb-conv-api

Mūzikas producents Sndn pārsteidz ar divu dziesmu projektu ''Out Of Universe''0

Mākslinieks ar ļoti specifisku skatuves vārdu izlaida savu pirmo nelielo projektu pērnā gada 1.decembrī. Tas ir neviens cits kā Sndn, kurš laida klajā projektu ''Out Of Universe''. Viņa projekts ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Sndn īstais vārds ir Lars Sandens un viņš par savu uzdevumu uzskata dot klausītājiem zosādu un sajūtu, ka Tu esi dzīvs savā ķermenī, klausoties viņa mūziku. Viņš ir darījis visu, kas viņa spēkos, lai atstātu nelielu stāstu aiz katas savas dziesmas - tā vismaz uzskata viņš pats. Viņš nāk no apburošās Vācijas.

Jaunais mūziķis varētu tikt dēvēts par multi-mākslinieku, jo viņš ir gan mākslinieks, gan mūziķis, gan arī mūzikas producents. Viņš rada kvalitatīvu mūziku, kas patiks katram, kas spēj novertēt tādu.

Sndn ir izteikts talants un tas ir vien laika jautājums līdz redzēsim viņu uz lielajām skatuvēm un mūzikas topu virsotnēs. Festivāli un koncerti viņu, noteikti, jau gaida. Talantīgs jaunietis ar spožu nākotni. Par to vari pārliecināties pats - zemāk ir viens viņa skaņdarbs.

Piedāvājam Tev novērtēt Sndn dziesmu ''Beyond'', kas ir daļa no viņa divu dziesmu projekta ''Out Of Universe''. Aicinām arī mūziķi atbalstīt - pieseko viņa sociālo tīklu profiliem. Avota vietā atradīsi linku, kurš Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Uzspied uz tā un pieseko viņam. Atbalstīsim jauno un talantīgo mākslinieku kopā!

Lūk, oficiālā YouTube versija Sndn dziesmai ''Beyond''. Nav daudz skatījumu, taču, noteikti, esam redzējuši projektus ar vēl mazāk! Lai labi skan!

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000