local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā jauna supergrupa?3

18 2

Vai tu zini kas ir Crow Mother?

Pirms pāris dienām ievēroju, ka presē parādījusies recenzija par šo grupu un to, ka viņi ir izdevuši jaunu dziesmu. Noklausījos un biju šokēta! KĀ TIE VAR BŪT emotion LATVIŠI??

Tā kā nolēmu izpe'tīt šo grupu tuvāk un ipazīties ar viņu mūziku veicu meklējumus internetā un atradu šo to. emotion

Grupa „Crow Mother” radās 2012.gada martā, apvienojoties Jānim Andžānam (ģitāra), Edijam Jurēvicam (vokāls), Edgaram Briedim (basģitāra) un Mārtiņam Vilšķērstam (bungas). Jau mēnesi vēlāk, grupa izdeva pirmo singlu „Killing The Love”. Pirmā uzstāšanās publikas priekšā notika klubā „Melnā Piektdiena”. Pēc šī notikuma grupa piedalījās Red Bull TourBus koncerttūrē pa Latviju un, pateicoties lielam skatītāju atbalstam, „Crow Mother” uzvarēja šīs tūres atklāšanas koncertā Liepāja, un tika izvēlēta kā viena no grupām, kas uzstāsies festivālā „FonoFest 2012”. Otrais singls „Sugar, Blood & Wine” klajā nāca īsi pirms dalības 2012. gada vasaras festivālos. Grupa uzstājās festivālos „Pīlādzis 2012” un „Fonofest 2012”, kā arī vairākos klubos - „A Nice Place”, „MC Balerija”, „Fonoklubs”, un „Fontaine Palace”. Līdz ar grupas pirmo viesošanos kaimiņvalstī Lietuvā, dienasgaismu ieraudzīja arī „Crow Mother” trešais singls „Winterland”, kas bija dāvana klausītājiem Ziemassvētkos. 2013.gada sākumā grupa publicēja dziesmas „Smile Like You Care” un „Changes”. Vasaras lielākais notikums grupas dzīvē bija dalība vienā no lielākajiem vasaras festivāliem Baltijā „Summer Sound 2013”. Šobrīd „Crow Mother” strādā pie sava debija albuma, kura iznākšana paredzēta 2013.gada beigās.

Starp citu, mūs vēl var atrast arī šeit:
http://crowmother.com
http://www.facebook.com/CrowMother
https://twitter.com/CrowMotherBand

Šeit ir links uz viņu mūziku [LOVE] emotion

https://soundcloud.com/crowmother">https://soundcloud.com/crowmother











18 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://GOOGLE
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

O_O

un tomēr ne visai interesanti :/

1 0 atbildēt

Skan tīri ok, tikai nepamet sajūta ka visās dziesmās kaut kas pa drusciņam ir nosperts un kaut kur jau dzirdēts !!!! emotion

0 0 atbildēt

Puiši smēlušies iedvesmu no māksliniekiem, tāpēc šķiet līdzība ar citām dziesmām.  pēdējā ļoti atgādina Red hot chilli pepper.. 

0 0 atbildēt