local-stats-pixel fb-conv-api

Labi Anime Ko Noskatīties25

74 2

Sveiki ^_^ Šajā rakstā pateikšu par 5 labiem Anime ko noskatīties un kas man ir paticis! Ja nepatīk vai neskatāties animē tad nelasiet un klusējat :3 Paldies par sapratni ^_^

1. Kuroshitsuji (Black Butler) (1 sezona)

Šis Anime ir veidots kā Karalienes Viktorijas Ērā - Eiropā, Londonā. Jauns zēns vārdā Ciel Phantomhive zaudē visu kas viņam piederējis ļauna notikuma dēļ, viņa nāves brīdī viņš paraksta līgumu ar dēmonu: viņa dvēsele apmaiņā pret atriebību. Ciel Phantomhive tagad ir kompānijas '' Phantomhive '' galva, taisot darījumus, un darot pazemes darbus priekš Anglijas Karalienes. Viņa jaunais partneris ir dēmona kalps, Sebastian Michaelis.

2. Pandora Hearts

Zēns Oz Vessalius ir tikko palicis 15 gadus vecs, viņa dzīve ir bagāta un bezrūpīga, satumšota tikai viņa tēva prombūtnes dēļ. Lai gan, viņa Gadu-Nākšanas ceremonijā viss mainās. Bez iemesla viņs ir sūtīts uz cietumu zināmu kā ''Bezdibenis '' (angliski '' Abyss ''). Tur viņu izglābj ķēde vārdā Alise, zināma kā asinskārais '' Melnais Trusis ''.


3. Clannad (1 sezona)

Zēns Tomoya ir parasts augstskolnieks, viņa dzīve mainās kad kādu rītu viņš satiek meiteni ceļā uz skolu viņš satiek meiteni vārdā Nagisa Furukawa. Nagisa ir slimojusi gandrīz gadu, un viņai ir jāatkārto savs trešais gads skolā. Bet tagad visi viņas draugi ir beiguši skolu un viņa jūtas vientuļa. Kaut kāda iemesla dēļ dzirdot Nagisu ar sevi runājot Tomoya ir ieinteresēts un sadraudzējas ar viņu.

Pēc šīs satikšanās Nagisa izlemj atdzīvināt skolas Teātra pulciņu, un Tomoya palīdz viņai dabūt vēl cilvēkus šajā pulciņā. Kamēr viņš cenšas to izdarīt Tomoya iepazīstas ar citām meitenēm, divas no tām kurām ir savas mīklainās pagātnes.


4. Soul Eater

DWMA ( Death Weapon Meister Academy - Nāves Ieroču Samnieku Akadēmija) ir skola kuru dibināja Nāve. Tur ir diva tipa veida skolēni: Nāves Ieroči un Saimnieki (tie kas lieto nāves ieročus) Viņu uzd

evums ir iznīdēt visas ļaunās dvēseles (angliski ''Kishin'') lai pasaule būtu mierīga. Bet viss mainās kad atdzimst Ļaunā dvēsela vārdā Asura, kurš plāno atriebties Nāvei par viņa ieslodzīšanu, skolēni Maka un viņas nāves ierocis Soul, Death the Kid (Nāves dēls) un viņa nāves Ieroči Liz un Patty, Black Star un viņa nāves Ierocis Tsubaki cenšas viņu apturēt un visu vājprātu ko Asura ir radījis.

5. Toradora!


Ir jauns skolas gads un zēns Ryuuji Takasu atklāj, ka viņs ir netikai tajā pašā klasē kā viņa labākais draugs Yuusaki Kitamura, bet arī Minori Kushieda pret kuru viņam ir dedzīga mīlestība jau ilgu laiku. Minori

labākā draudzene ir ''Palmtop Tiger'', īsā Taiga Aisaka. Taiga ir slepeni iemīlējusies Kitamurā un kopā ar Ryuuji viņi izveido ''Ūdens un Eļļas'' attiecības lai abi varētu sasniegt ko viņu sirdis vēlas.

Paldies cerams ka patika ^_^

Bildes:

74 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Kuroshitsuji ir labs.

Bet tie apraksti (it kā jau pareizi) cilvēkiem, kas ar šito visu tik ļoti neizraujas varētu likties diezgan mulsinoši...

7 0 atbildēt

Manuprāt vienas no interesantākajām Anime žanra multenēm ir : Full Metal Alchemist , Kiba (kkā tā lkm bija) un Naruto

5 1 atbildēt

Soul eater recigs del taa ehm... ka vinju tur sauca.. tjip tas kursh ir atkarigs no simetriskam lietam

4 0 atbildēt

Bet viss mainās kad atdzimst Ļaunā dvēsela vārdā Asura, kurš plāno atriebties Nāvei par viņa ieslodzīšanu, skolēni Maka un viņas nāves ierocis Soul, Death the Kid (Nāves dēls) un viņa nāves Ieroči Liz un Patty, Black Star un viņa nāves Ierocis Tsubaki cenšas viņu apturēt un visu vājprātu ko Asura ir radījis. Ok..

2 0 atbildēt

Nav Death Note un Code Geass? Pfffff.... -

2 0 atbildēt

Chali, aizmirsi daaaaaaaaaaaaudz ko... One Piece, Fairy Tail, Naruto, Bleach, Wolfs Rain.. Tas var turpinaties vel ilgi!

1 0 atbildēt

1., 2. un 4. [nu gandrīz] esmu noskatījousies atlikušās abas jau sen kā noskatīties gribu. ;D 

Vēl, manuprāt, ļoti laba anime ir D.Gray Man, kas man ir vismīļākā vēl joprojām. emotion

1 0 atbildēt

gadījumā kompānijas nosaukums nebija Funtom nevis Phantomhive?

1 0 atbildēt

no šīm esu skatijies tikai black buttler, tīri tā okej, bet laikam dodu priekšroku vairāk tādām, kā Narutto, Full Metal Aclhemy i kkam tādā virzienā))

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Naruto un Bleach 

0 1 atbildēt