local-stats-pixel fb-conv-api

Ka musejiem ir gajis pa Eiroviziju28

109 17
Reklāma
Reklāma
Reklāma
109 17 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 28

0/2000

Žēl, ka Prāta Vētru vairs nevar aizsūtīt, tagad viņi ir vēl labāki un varbūt pat varētu tur vinnēt, ja izvēlētos pareizo dziesmu, bet visticamāk viņi ar to stulbo šovu nemaz negribētu krāmēties, es pat viņus saprotu, pārsvarā stulbas dziesmas, balso tikai par kaimiņiem nevis tiem, kas ir labākie un nekāda dižā slava tāpat pēc viņa nav.

 

Bet nu šitās visas, tikai uz eirovīziju izveidotās grupas, ir vienkārši kaut kāds debīlisms, ar pirātiem un Busuli priekšgalā.

17 0 atbildēt

musiqq bija laba dziesma. vareja izdomāt tikai kādu šovu kurš piesaistītiu skatītājus

15 3 atbildēt

Aishas dziesma bija laba, pat bookmeikeri paredzēja normālu rezultātu, bet viņa slikti nodziedāja

6 1 atbildēt

Mēs aizsūtām uz eirovīziju labu dziesmu bez šova vai sliktu nepiemērotu dziesmu ar sliktu šovu. Izņēmums  bija tikai Marija Naumova un Prāta vētra!  Un bija ļoti labs rezultāts.

2 0 atbildēt

Labs raksts emotion

4 2 atbildēt

Nu es atvainojos. Žūrija vismaz puslīdz skatās uz vokālo izpildījumu arī. Cita lieta, ka Aišai nervi uzdod un nevar augšas tīri paņemt, bet tomēr labāk par Pirātiem, kuri kā tikko no zoodārza izbēdzis paviānu bars vienkārši brutāli lēkāja, pie tam daži no viņiem to pamanījās darīt neritmā. Kaut gan kāda jēga, ja konkurss ar katru gadu ar vien vairāk un vairāk iegūst politisku pieskaņu. Tomēr kaut kā nožēlojami, ka it kā Eiropas dziesmu konkurss, bet profesionālu dziedātāju tajā ir labi ja 15-20%. emotion  (Un atvainojiet, ja aizskāru kādu ar saviem vārdiem) emotion

1 0 atbildēt

Saproti reiz,vienalga kāda dziesma -ir jābūt šovam,kuru finansē pati valsts. Latvija finanasējumu Musiqq nedeva pietiekami daudz.Un ,manuprāt, arī Eirovīzijas dziesmu konkursā pastāv politika! Varētu pat būt,ka mēs vairs nekad netiksim finālā. 

2 1 atbildēt

Ak mans dievs,kas pa sūdiem tiek izveleti atlasei :(

1 0 atbildēt

 

Nepiekrītu par Aishu. Tā dziesma ir briesmīga un viņas ķērkšana vēl trakāka...

"Musiqq" savukārt biju ļoti pārsteigta, ka netika tālāk.

Par dažām nemaz nebiju dzirdējusi.

Eirovīziju esmu redzējusi tikai 2reiz, kad piedalījās Prāta vētra un Marija Naumova.

Visšāusmīgākie, kas ir sūtīti ir Mednis, Fomins & Kleins, Aisha un tie Pirāti, kuri pat sliktāki par visiem iepriekšminētajiem kopā.

0 0 atbildēt

Ko tu  muldi, Cosmos nedabūja normālu vietu, jo Eirovīzijas organizātori nifiga nevarēja ieslēgt mikrafonus(uz viņu iznākšanu applīsa mikrafoni) un viņus nedzirdēja. Cosmos pēc Eirovīzijas ciemojās pie Anglijas karalienes utt.

0 0 atbildēt

Ja jau ta, tad ludzu ar kuru galu cienijama zurija skatijas vai klausijas busula gadijuma?

0 0 atbildēt

Oi, šito murga gājienu neatgādiniet!

0 0 atbildēt

Te jau sen vairs problēma nav dziedātājos, visi lielie punkti no citām valstīm tiek atdoti to "draugu" valstīm. Latvijai šaubos vai ir kādas izredzes pat ar labiem māksliniekiem un perfektu dziesmu..

0 0 atbildēt

kauns par autoru .

1 1 atbildēt

Aishas dziesma bija laba? palasiet lyrics :D + atrodiet video, kurā viņa sniedz interviju angļu valodā..shame shame..cilvēki kuri nemāk angļu valodu- paaicina tulkus, nevis saka ka prot, bet beigās sliktāk nekā kam..tur slakterim sanāca? vai kas tur izcēlās ar - vī vil bī verī taupīgi? :D

 

žēl, ka šeit ir atspoguļots tikai tavs personīgais viedoklis, dabūsi daudz mīnusus.

1 1 atbildēt

ai bl ku daudz jālasa

0 1 atbildēt

Manā skatijuma šis viss pasākums ir liela huiņa, mēs ta jau esam sūdos līdz ausīm, bet tā pat sviežam naudu zemē

0 1 atbildēt

Eirovīzija ir smagi sūkājusi visos laikos. Nav ko tādus mēslus skatīties.

0 3 atbildēt