local-stats-pixel fb-conv-api

Jauns vārds mūzikā: FadeMikey pārsteidz ar dziesmu ''Infinite''0

Kā jau liela daļa mūziķu, arī FadeMikey šo gadu ir iesācis uz pozitīvas nots. 16.janvārī, viņš izlaida šī gada pirmo singlu - ''Infinite''. Skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

FadeMikey ir jaunās paaudzes reperis, kurš nāk no Īrijas. Viņš pats sevi dēvē par ''mūzikas industrijas prospektu'', kam vēl ir gana ko pierādīt pasaulei. Pagaidām, vairāk informācijas pats FadeMikey par sevi nesniedz. Klausītājiem viņš sevi patur kā nelielu noslēpumu. Jāsaka gan, ka viņam ir milzīgs potenciāls, lai sasniegtu lielus panākumus un kļūtu par neaizmirstamu mūziķi.

Viņa trīs minūšu garā dziesma ''Infinite'' ir vien viņa otrais projekts. Par viņa pirmo projektu var dēvēt viņa debijas albumu ''TakeOff'', kurš tika izlaists šī gada 2.janvārī. Tas sastāv no deviņiem skaņdarbiem un ir pieejams kā Spotify un YouTube, tā arī visur citur. Albuma tituldziesma ir ''Beautiful Girl'' un tā viņam ir arī pati tuvākā no albuma dziesmām.

Lai arī FadeMikey ir vien jauniņais mūzikas industrijā un arī pieredze nav tā lielākā, viņš noteikti to ar laiku mainīs. Viņam ir spoža nākotne un turpinot tik aktīvi izlaist jaunas dziesmas, viņš noteikti sasniegs visus nospraustos mērķus. Lūdzam vien dot iespēju jaunā talanta daiļradei un vismaz to ievērtēt.

Piedāvājam noklausīties FadeMikey jauno dziesmu ''Infinite''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies tam droši piesekot! Atbalstām jauno censoni FadeMikey kopā! Šo talantu tautai ir jāsadzird!

Jābrīdina gan laicīgi, ka FadeMikey daudz savā Instagram profilā nepublicē, kā arī - viņa profilā reizēm var just melno humoru. Ja tas nav pa ceļam, tad aicinām vismaz ievērtēt dziesmu, kuru atradīsi uzreiz zem šī teksta!

''Infinite'' jeb latviski - ''Bezgalīgs''. Lai labi skan jaunā FadeMikey dziesma. Noklausies!

6 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000