local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais mākslinieks UnaiDDO pārsteidz ar savu debijas singlu ''Ya No Hay Mas''0

Pagājušās vasaras vidū, singlu ''Ya No Hay Mas'' izlaida ārzemju mūzikas izpildītājs UnaiDDO. Šī dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un ir!

UnaiDDO rada interesantu un ļoti foršu mūziku. Jāsaka, ka viņa daiļradē var dzirdēt aizrautību un to, ka mākslinieks cenšas un dara. Pērn viņš izlaida divas dziesmas, bet šogad vēl nav paspējis izlaist neko. Cerams gan, ka drīz jau dzirdēsim jaunus skaņdarbus no viņa.

Mūziķa diskogrāfijā paralēli šai dziesmai ir tikai vēl viens skaņdarbs. Tas ir pērnā gada 24.septembrī izlaistais ''SINSERNA'' gabals, kurā dalību ņem arī viesmākslinieks Archa. Mūziķis ir vēl samērā jauns un vēl izteikti lielu klausītāju bāzi nav izcīnījis, taču visam savs laiks.

Jāpiemin, ka ''Ya No Hay Mas'' ir UnaiDDO debijas skaņdarbs. Līdz ar to, katram būs iespēja subjektīvi novērtēt un izteikt viedokli vai mūziķim ir potenciāls un iespējas izsisties vai tomēr nē. Subjektīva kritika vienmēr ir noderīga un to var izteikt komentāros.

Piedāvājam noklausīties UnaiDDO singlu ''Ya No Hay Mas'', kas izlaists 2021.gada 24.jūlijā. Aicinām paralēli piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Avota vietā atradīsi linku, kurš Tevi aizvedīs uz talantīgā mūziķa Instagram profilu. Atbalstām jauno mūziķi kopā - dodies un tam pieseko! Ņemot vērā, ka mūziķis ir karjeras sākuma stadijā, tas viņam noteikti dos milzīgu stimulu! Atbalsts vienmēr noder!

Dziesma ir četras ar pusi minūtes gara un tajā dalību ņem arī viesmākslinieks Nuris. Lai labi skan!

11 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000