local-stats-pixel fb-conv-api

Intervija ar Everestu. Jaunu mūziķi Latvijā!30

Labvakar, Labdien, Labrīt, kurā laikā nu katrs lasa. Šodien esmu nedaudz nolēmis Jūs, dārgie lasītāji, iepazīstināt ar vienu cilvēku. Šis cilvēks Latvijā, mūzikas aprindās vēl nav zināms, bet varu teikt, ka pēc gadiem, viņa vārds būs zināms daudziem cilvēkiem! Piedāvāju Jums, unikālu interviju, tikai priekš spoki.lv!
Uzreiz ķeršos vērsim pie ragiem... :)

Dziesmas iespējams dzirdēt zem intervijas!

1. Lūdzu, pastāsti virspusējās lietas par sevi (vārds, vecums, dzīvesvieta, etc.).

Nu tā. Īsumā - mani sauc Arvis, man ir 16 gadi, dzīvoju Talsu rajonā - Rojā. Mācos Rojas vidusskolas 10.klasē.

Kā jau zināms, plašāk Latvijā Tu esi pazīstams zem sava skatuves vārda ''Everests'', tad tieši par to arī nākamais jautājums,

2. Kā tu izvēlējies tieši šādu segvārdu?

Cik nu Latvijā pazīstams, bet nu izvēlējos tādu,jo nekas labāks nenāca prātā. Doma ir tāda - kā jau visi mēs zinām Everests ir augstākā virsotne. Un pēc tās es tiecos un arī citiem pēc savas Everesta virsotnes vajadzētu tiekties! P.S. šis skatuves vārds tika izdomāts pirms Gustavo dziesmas "Everestā''.

3. Mazliet pastāsti, kā radās Tava doma, ka nu tagad ir jāņem un jāieraksta dziesmas?

Īsti nezinu. Bija daudz, kas noticis pēdējā laikā, daudz, kas sakrājies un es esmu tāds cilvēks, kuram nepatīk apgrūtināt citus ar savām problēmām un čīkstēt mammai vai kaut kā tā. Tāpēc es to visu "pastāstīju" lapai. Un tad, kad saņēmu no draugiem un paziņām labas atsauksmes par tekstiem, tad domāju,ka vajag attīstītes vēl un vēl!

4. Kādēļ tieši, esi nolēmis repot?

Tā grūti paskaidrot. Domāju, ka tāpēc, ka tā var labi izteikt daudz savas domas pantā. Hip-Hops ir dzīvesveids. Es pieduros citu mākslinieku darbiem, un cenšos, lai citi pieduras maniem darbiem.

5. Zināms, ka Tev jau ir 4.dziesmas [dziesmas zemāk]. Parasti daudziem ar pirmo dziesmu ir problēmas, kā bija Tev?

Protams, ka bija. Visi sāk no nulles. Pirmā problēma bija, izvēlēties bītu. Pēc tam jau otrā. Kurus no visiem sarakstītajiem vārdiem likt virsū. Tad vēl ierakstu programmas un mikrafons. Bet nu ierakstīšana mājās, tomēr, pati par sevi skaitās problēma *smejas*.

6. Kā tu izdomāji, ka nakošās dziesmas Tev jāieraksta tieši studijā? Un, ja nav noslēpums, kurā?

Tas vienkārši bija jādara. Ja gribu labu kvalitāti, un to, lai citi arī var klausīties un darbs ir ausij tīkams, tad gribās dabût ārā maksimālo, ko var. Un studija ir tā vieta. Ir tāda viena Talsos, nosaukumu neatceros.

7. No kurienes, Tu, smēlies idejas nākošajām dziesmām?

Kā jau teicu, es rakstu to, kas ir sakrājies uz sirds. Ir cilvēki, dēļ kuriem ir vērts rakstīt. Pati apkārtējā pasaule dod man idejas. Es smeļos idejas no ikdienas dzīves, no atmiņām.

8. Runājot par dziesmām, esi aizdomājies, cik tālu esi gatavs iet ar šo visu?

Es centīšos darīt maksimāli visu, kas ir manās iespēju robežās un arī centīšos pārkāpt tās!

9. Vai tu esi domājis par skatuvi, un pat, iespējams, koncertiem?

Jā, ir bijuši piedāvājumi uzstāties vietējā diskotēkā, tā kā šovasar vai pavasarī ceru to realizēt. Skatuve man nav sveša lieta, jo esmu beidzis mūzikas skolu kā saksafonists un tur bija daudz jāuzstājās un arī repojot esmu uzstājies pāris reizes.

10. Tu savu nākotni, kā Everests, redzi ļoti tālu, vai par to vēl ir pāragri runāt?

Neteiksim, ka pāragri runāt. Jāskatās, kā viss dzīvē izvērtīsies, bet centīšos, lai par mani vēl dzirdētu arī daudz vēlāk, un nu jau citā mērogā.

11. Esi domājis par albūmu, kaut kad, kad būs pietiekami dziesmas?

Par albūmu, manuprāt, pašlaik vēl nav ko domāt, jo sākumā ir jāiegūst cieņa no klausītājiem un vēl ir daudz, kur augt un attīstīties. Sākumā varu domāt vēl par mixtape izdošanu.

12. Kad varam sagaidīt Tavas nākamās dziesmas?

Plāns ir tāds, ka pēc mēneša varēs dzirdēt kopdarbu ar reperi no Ventspils, un ļoti iespējams manu anglisko darbu.

13. Kādos sociālajos portālos esi sastopams (draugiem, facebook, twitter, etc.)?

Protams draugos. Ja patīk, tad variet pievienoties faniem šeit: http://www.draugiem.lv/everests/ Facebookā man mūzikas sadaļas nav, bet pats par sevi esmu. Un twitterī arī esmu. Un esmu arī šēit pat, spokos!

14. Varbūt ir beigās kaut kas, ko vēlies novēlēt lasītājiem?

Visiem lasītājiem, klausītājiem un tiem, kas tic, novēlu atrast savu īsto ceļu dzīvē un darīt tik daudz, cik spēkos. Protams, neiztikt arī bez veiksmes, veselības un visa pārējā, tāpēc novēlu jums visiem to!

Paldies Tev!

Ceru, ka nebija daudz kļūdu, centos, lai nav! :)









86 3 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Kaut kas līdzīgs Grafomānam,bet nu lai jau ir,lai jau puisis dara kā viņam sanāk. :)

6 0 atbildēt
GAY avatarsGAY

sākumā palasot, nodomāju, nu tulīt parēkšu par tā klauna mūziku, bet noklausijos pirmo dziesmu un lirika ir tīri laba, balss arī tāda atbilstoša hiphopam, vienīgi bīts tāds pārāk vienmuļš un tas, ka likās, ka dažas frāzes ir dzirdētas, varētu būt, ka čalim pašam negribot aizķeras, piemēram, no tā paša Skuteļa. bet tā, malacis! es reti kādu uzslavēju... milzīgs potenciāls! ir nopietns pamats domāt, ka pēc gadiem 2,3 būs nopietns spridzeklis LVHH rindās.

6 1 atbildēt

Cerēju, ka beidzot būs kas sakarīgs, bet nē.. atkal kārtējais pantiņu skaitītājs.. kad beidzot kāds centīsies arī dziedāt, nevis uztaisīt nikno balsi un dziedāt par meitenēm un to cik dzīve ir sūdīga?

2 0 atbildēt

Neko īpašu nesaklausīju. Tāds pats kā visi pārējie, jaunie reperīši. Oriģinalitāti un daudzveidību vajag!

2 0 atbildēt

lasot tādus komentārus kā - "vnk briesmas" vai "atkal kaut kāds pantiņu skaitītājs " un "par vienu smirdīgu reperi vairāk" man rodas jautājums vai mēs klausamies vienas un tās pašas dziesmas un dzirdam vienu un to pašu? 

1 0 atbildēt

vnk briesmas. grafomaana mazais braalis vai kaa???

1 0 atbildēt

Lai veicas!

1 0 atbildēt

Tagad, kad gribi iziet tautā ar savu daiļradi, tiešām esi gatavs, ka nāksies celties, kad citi mīdīs.  Bet nu veiksmi. :)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

man par  vieglu,++ nopelnīts

0 0 atbildēt

Pa vienu smirdigu reperi vairāk.

11 11 atbildēt

No Sākuma dzirdot 1. dziesmu neticēju ka tas ir zināms čalis - balss līdzīga Grafomānam, tpc laikam neticēju :)

0 0 atbildēt

nu man vispār patīk

0 0 atbildēt

bislabāk sanākusi ZIEMA !

0 0 atbildēt

abloms :D es to čali zinu, ar viņu senāk karate kopā trenējos.

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

patīk Ziema un nemainīga pasaule. Ceru, ka viņam izdosies vēl daudz tik pat labas radīt!

0 0 atbildēt

uāu, oriģinālraksts? mh.

0 2 atbildēt

nekā baigi aizraujoša. Repo diezgan neizteiksmīgi. Rodas sajūta, ka džekam vnk garlaicīgi skaitot tās rīmes. Bet nu tas raksturīgi daudziem jaunajiem "reperiem"

2 4 atbildēt

yo, yo, yo, yo.. Viss, ko ar to gribēju pateikt, ir kā lielus darbus sākt veikt. Everest, tev viss priekšā nākotnē, neklausies tajos, kuri vēl tikai azotē..

mans šedevrs

0 3 atbildēt