local-stats-pixel fb-conv-api

Evita20

44 1

Evita ir melodic metalcore grupa no Bristoles Anglijā. Grupa radās 2006. gadā kad grupas solists Aaron Beider un ģitārists Jack Sims (tgd jau bijušais ģitārists) tāpat vien muļķojoties sacerēja pāris akustiskās dziesmas. Drīz vien tas viss kļuva nopietnāk un izveidojās grupa ar pieciem dalībniekiem. Grupas nosaukums ir paņemts no mūzikla Evita. Pēc vairākām sastāva maiņām, 2007. gada 19.novembrī Evita izdeva savu pirmo EP "Like an ocean we rise again". Mūziku šajā ierakstā varētu raksturot kā melodic deathcore. Šis EP saņēma labas atsauksmes no dažādiem mūzikas žurnāliem (iekaitot 7/10 no ''Rock sound" un "Metal hammer") un tika minēts kā labs piemērs, kā sakombinēt dažādus vokāla veidus.

2008. gada janvārī Evita sāka strādāt pie sava pirmā pilna garuma albuma un notika vairākas grupas sastāva maiņas (kopš 2008. gada maija grupa spēlē savā tagadējā sastāvā). 2008. gada novembrī Evita noslēdza līgumu ar ierakstu kompāniju Basick records. Decembrī Evita ar producentu Chuck Cheese (strādājis ar Burning skies, Shadow law, Triger the bloodshed) devās studījā lai ierakstītu albumu. Albums "Minutes & miles" iznāca 2009. gada 13. jūnijā. Grupas skanējums bija diezgan stipri izmainījies salīdzinot ar EP. Arī šis albums saņēma labus vērtējumus no dažādiem mūzikas žurnāliem: 4/5 no Kerrang, 8/10 no Metal Hammer un 5/5 no Big Cheese.

2009. gada oktobrī grupa paziņoja par darbības pārtraukšanu. Tomēr pagājušā gada aprīlī viņi atkal apvienojās un lai spēlētu koncertus. Nesen Evita atsāka rakstīt dziesmas un šodien, 13. martā viņi youtube.com ievietoja savu jaunāko dziesmu "The Departure" emotion

Tagadējais sastāvs:

Aaron Beider - vokāls

Daniel Cranney - ģitāra

Mike Thomson - ģitāra, bekvokāls

Paul Perkins - basģitāra, vokāls

Johno Fisher - bungas

dziesmas video sākot ar jaunākajām ;D

44 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Tieši šī grupa tā so so, bet + ielikšu vien par to, ka esi viens no retajiem kurš klausās kārtīgu mūziku.

2 0 atbildēt

Kaut kas ir, bet īsti man viņi nepatīk. Nosaukumam gan+

1 0 atbildēt

viss jau būtu labi, ja vien viņi nebūtu garlaicīgi un viss šitais nebūtu sen dzirdēts. bet esmu pamanījis, ka tas ļoti raksturīgs šim žanram.

vai tiešām vairs nevar izdomāt ko orģinālāku?

0 0 atbildēt