local-stats-pixel fb-conv-api

Elektroniskās mūzikas producents Speaker Boy izlaiž dziesmu ''Bipolar'' extended0

2021.gada 17.augustā, savu debijas albumu ''Caught Between Sounds'' izlaida mūziķis Speaker Boy. Kā vienu no tituldziesmām var minēt ''Bipolar'', kas ir pagarinātā versija jau iepriekš tā dēvētai dziesmai. Albums ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Speaker Boy pilnais vārds ir Aizeks Hosē Velazkuezs Morēno (Isaac Jose Velazquez Moreno) un viņš veido elektronisko mūziku. Talantīgs dīdžejs, mūzikas producents un pat drēbju dizaineris vienā personā. Viņš ir īpašnieks diviem uzņēmumiem - ''Keisnny'' un ''Y12 Records''. Viņš nāk no Venecuēlas un viņš ir šīs valsts pirmais producents, kurš ir iekļauts iekš ''Spinnin Records Talent Pool''.

''Bipolar'' ir mūziķa pirmais singls, kas tika izlaists 2020.gada 6.janvārī. Uz albuma izlaišanu, mūziķis izlēma dziesmu palabot, kā arī pagarināt. Nu tai ir nedaudz kvalitatīvāka versija un ir priecīgi kā klausītāji, tā arī pats mūziķis. Tieši šis ir arī mūziķa populārākais skaņdarbs.

Kopš 2020.gada, viņš savu diskogrāfiju ir papildinājis ar pieciem singliem un vienu albumu. Šogad vēl jaunas mūzikas no šī mākslinieka nav, taču drīzumā to varētu sagaidīt. Cerams, ka mūziķis izmantos visu savu potenciālu un pārsteigs pasauli ar vēl šādu mūziku. Festivālētājiem šāda mūzika īpaši varētu patikt!

Aicinām noklausīties pagarināto versiju Speaker Boy dziesmai ''Bipolar''. Avota vietā arī vari atrast mūziķa Instagram profila saiti. Dodies uz to un pieseko viņam! Tas neko neizmaksā, taču mūziķim dos izteiktu stimulu turpināt radīt dziesmas! Atbalstām jauno censoni kopā!

Droši vari uzmeklēt Speaker Boy mūziku arī tādās platformās kā Spotify, Apple Music un citur. Lai labi skan!

6 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000