local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļojums rokmūzikā: The Beatles10

47 2

Uzskatu, ka šī grupa neprasa komentārus un slavenā četrotne no Liverpūles (Ringo, Pols, Džons un Džordžs) iespējams daudziem ir zināmāka nekā man (īpaši neinteresējos par viņu privātajā dzīvēm). Daudziem bītli asociējas ar vieglām, naivām dziesmelēm, tomēr viņu zelta ēras veikums (no 1965, gada) ir tiešām mākslinieciski augstvērtīgs. Esmu apskatījis tikai viņu UK diskogrāfiju, tāpēc nepārmetiet man, ka šeit nav vēl kāds viņu albums laika periodā 1963-1965. gadam.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
47 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

paaaaldies! pateicoties tev es uzzināju, kas ir uz vienas no manām mīļākajām maikām ;D hehe, kas to būtu domājis..

1 0 atbildēt

Esmu apskatījis tikai viņu UK diskogrāfiju, tāpēc nepārmetiet man, ka šeit nav vēl kāds viņu albums laika periodā 1663-1665. gadam!

skatos baigie ilgdzīvotāji

0 0 atbildēt

kur tad slavenā dziesma - yesterday?

0 0 atbildēt

1) Varēji uzrakstīt par  ''Magical mystery Tour'', nezinu īsti, vai skaitās kā albums, bet mūzika tur neslikta.

2) Man gribētos, lai tu pārlasītu VISU, ko tu uzrakstīji par ''Abbey Road'' . Nopietni.  To ierakstīja PĒC Let it Be, tikai Let it Be izlaida pēc tam, kad grupa jau izjuka.  Un acimredzami tu klausījies šo albumu kaut kādā fonā vai nemaz nenoklausījies visu. Vienkārši nedrīkst teikt, ka ''Abbey Road''  lieliskas ir 3 minētās un pārējās ''nav tik iespaidīgas'' .  Jesus, tur varbūt vienu dziesmu varētu nosaukt par neiespaidīgu, kuru pat nevar uzskatīt par dziesmu, tā ir daļa no otrās puses medley. Labi, par ''Her Majesty'' nevajag runāt.

3) Labāk ''Let it Be'' vietā klausīties ''Let it Be...Naked'', pārtaisīta, uzlabota skaņa, dziesmas nedaudz pamainītas. Let it be... naked man pat vairāk patīk nekā Rubber Soul, to be honest.

0 0 atbildēt