local-stats-pixel fb-conv-api

Ārzemju reperis Musse sāk gadu ar savu jauno mīlestības singlu ''Mi Amore''0

Janvāris jau tuvojas izskaņai, taču ārzemju mūziķi Musse tas nav apturējis no jaunas mūzikas publicēšanas. Šodien, 28.janvārī, viņš izlaida savu pirmo singlu šogad, kas nu ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Dziesmas nosaukums karsts un mīlestības pilns - ''Mi Amore''.

Savas mūzikas gaitas Musse uzsāka vien pērn, kad tika izlaistas pirmās dziesmas. Savu debiju viņš piedzīvoja 2021.gada 18.februārī, kad izlaida savu pirmo dziesmu - ''Back & Stayin'''. Pērnajā gadā viņš izlaida vēl trīs dziesmas un tagad viņa diskogrāfija sastāv no tieši pieciem skaņdarbiem.

Par pašu mūziķi nav daudz pieejamas informācijas. Viņš rada mūziku dažādās valodas un šķiet, ka pats nāk no apburošās Zviedrijas. Viņa daiļrade ir interesanta un dažāda - katra dziesma ir savādāka un viņa mūzika nekad neapniks! Īstens mūzikas cienītājs spēs novērtēt viņa radīto mākslu.

Musse ir kā talants, tā arī potenciāls, lai sasniegtu visus nospraustos mērķus. Viņa mūzika tiešām ir cienījama un katrs par to var pārliecināties pats. Zemāk atrodas viņa jaunākā dziesma. Noteikti, ka drīz vien viņu varēsim manīt jau uz lielajām skatuvēm. Lai izdodas!

Piedāvājam noklausīties Musse jauno singlu ''Mi Amore'', kā arī aicinām mūziķi atbalstīt vairāk. Atsaucies vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz talantīgā mākslinieka Instagram profilu. Nekautrējies - dodies tam piesekot. Atbalstām jauno censoni kopā!

Dziesma vēl nav plaši populāra, taču šis varētu būt viens no tiem apslēptajiem dimantiem, kas ir vērtīgs, bet daudzi nav atklājuši. Lai labi skan!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000