local-stats-pixel fb-conv-api

Ārzemju izpildītājs MASTERMYND šokē ar dziesmu ''God Speed''0

Jauns gads nemaina faktu, ka jaunie mūziķi turpina rosīties! 21.janvārī, jaunu singlu klajā laidis ir ārzemju mūzikas izpildītājs MASTERMYND. Viņš klausītāju vērtējumam ir nodevis dziesmu, kuras nosaukums ir ''God Speed''. Jaunais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

MASTERMYND diskogrāfijā ir nedaudz virs 10 skaņdarbiem. Tie sastāv kā no oriģināldarbiem, tā arī remiksiem. Jāpiemin, ka dziesmas ir dažādos žanros, tāpēc vienā konkrētā žanrā MASTERMYND būtu grūti ielikt. Viņš ir ļoti talantīgs un daudzpusējs mūziķis.

MASTERMYND uzskata sevi par nākamo lielo lietu hip-hopa jeb repa scēnā. Pēc viņa domām, viņam ir ļoti nevainojams un dažāds stils, ko papildina kreativitāte, kas ir bez limita! MASTERMYND tagad izmanto saucienu: ''WE TAKIN' OVER'' jeb latviski - ''MĒS PĀRŅEMAM PASAULI''!

MASTERMYND ir tiešām talantīgs mākslinieks, kuram ir spoža nākotne. Šādu mūziku nevar dzirdēt uz katra stūra un tas vien liecina par kaut ko oriģinālu un paliekošo. Dod mūziķim iespēju un noklausies viņa skaņdarbu, ko atradīsi nedaudz zemāk. Uzslēdz un ir! Šādi talanti pasaulei ir jāsadzird!

Piedāvājam Tev noklausīties MASTERMYND jauno dziesmu ''God Speed''. Aicinām Tevi arī mūziķi atbalstīt un piesekot viņam sociālajos tīklos. Atsauces vietā atradīsi saiti, kura Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Atbalstām jauno talatu kopā!

Lūk, oficiālais YouTube fails dziesmai ''God Speed'' no MASTERMYND. Dziesma pieejama arī Spotify, Apple Music un visur citur, tāpēc vari klausīties arī tur, ja šeit nepatīk. Lai labi skan!

6 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000