local-stats-pixel fb-conv-api

TVnet raksts :D6

6 19

Vakar Rīgā, Ulmaņa gatvē, kādam vīrietim nolaupīta 2003.izlaiduma gada automašīna "Porsche Cayenne", (nja noteikti pirmais gadījums LV vēsturē) informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Laupīšanu esot pastrādājis vīrietis, kurš no notikuma vietas ar nolaupīto automašīnu aizbraucis( Labi, ka ne aizlidojis, vai aizpeldējis.... a mošk tomēr ar kājām aizgājis? ). Sīkāku informāciju par notikušo policija izmeklēšanas interesēs pagaidām nesniedz.

Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176.panta 3.daļas par laupīšanu (nevar būt... a mošk tomēr par izvarošanu uzsakt, nevar jau zināt ko viņš pectam darīs ar mazo mašinīti), ja tā izdarīta lielā apmērā vai to izdarījusi persona, kas jau agrāk izdarījusi laupīšanu vai izspiešanu vai nodarbojusies ar bandītismu, vai to izdarījusi organizēta grupa.

6 19 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

raksts pilnīga kaka.

Mašīnu var arī aizvest uzsēdinot uz piekabes vai aizvilkt, tākā aizbraukšana nav vienīgais variants, un norakstot likuma pantus liekas tikai normāli, ja paskaidro,kas tajos ir ietverts,jo katram cilvēkam pie rokas nav Latvijas likumdošanas sējums.

7 0 atbildēt