local-stats-pixel fb-conv-api

Joki...0

ALKĀNA SAPNIS

Kādam vecam Umņikam reiz bija trīs penskaļi: vecākais bij Urļiks vidējais Skinheds, bet jaunakais Alkāns. Vienā dienā šis izštuko ka derētu Urļiku aiztriekt uz mežmalu klibos lopinus lai šis pagana. Šis nu ķipa gana, gana, bet šmigā būdams nolemj uz točku aizmaukt- A pa to laiku kamer šis točkā, tikmēr kaimiņ Kārlis pa ganāmpulku lopus nopizģī, labāko lopiņu. Vakarā vecais prasa Urļikam : "Vai noganīji labi?"

"Kur nu noganīju? Aizlēju acis un atplīsu un pa to laiku vienu man kāds mūdzis nopizģīja ."

Nākamajā rītā vecais triec Skinhedu ganos un piekodina:„ ja piedzersies atkal tad tu pe jebaļņiku atraus”. Šis gana, gana, bet pohains būdams nodomā da na čort man tie lopi jamauc pēc bambak pakaļ uz veici – kamēr šis uz bodi tikmēr atkal tas jobanais kaimiņu Kārlis sadomājis lopiņus papizģīt. Vakarā vecais Skinhedam prasa: "Vai noganīji labi?"

"Kur nu noganīju? Pohas bija un aizmaucu es uz veici pēc bamsli pakaļ un pa to laiku kāds man vienu bija nopizģījis."

No rīta vecais škrobīgs triekdams Alkānu ganos saka:„ bez visiem lopiem tu mājās nerādies”. Šis uzčinī bērza rungu un gaida. Pēc laba brīža Kārlis klāt un pielien Alkānam no mugurpuses domādams, ka šis jau kārtējo reizi ir pālī. Bet nekā par nelaimi Alkāns šodien ir skaidrā, un ka belž ar rungu Kārlim pa skaustu, tā šis aukšpēdus un rauj koferi uz mājām. A Alkāns jau arī nau nekāds mīkstais, šis dzenās Kārlim pakaļ bļaudams:„ vēl te pizģīsi lopus”. Beidzot jēru zaglis ielien kaut kādā būdā. Alkāns mauc pakal kur gadijas kur ne te uzreiz seksīga džafarene uzrodās un saka:„Tu esi atrubījis Kārli. Tas labi. Še tev par to 20Ls un manu telefona numuriņu, jo caur tevi es esmu tikusi vaļā no tā loha."

Vakarā Alkāns pārdzen lopus un atdod vecajam visas teikdams:„ Par zemu mani vecais tu vērtē”. Vecais par tādu darbu iedod Alkānam vienu bambaku. Gulēt iedams Alkāns iztriec bamsli un izštuko ka vēl viens derētu. Džeks domā, domāizdomā ka jamauc pakaļ labi ka bija tie 20Ls ko tā džanga iedeva. No rīta šis pamostās bļin:„ tas vis bija sapnis vai?” Jo Alkānam nebija ne tēva ne brāļu ne lopu.

18 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://pats izdomaju...
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000