local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone būšot ekrāns ar saules baterijām1

Apple aktivitātes rosina domāt, ka intensīvi tiek meklēts šīs problēmas risinājums un inženieru darba rezultāts varētu būt telefona ekrāns ar tajā iestrādātām saules bateriju šūnām, ziņo NDTV.com.

Tiešu norāžu un konkrētas informācijas par saules bateriju ekrāniem nav, taču Apple pēdējā laikā ir veikuši darbības, kas liecina par intensīvu darbu šajā jomā.

Piemēram, pirms gada Apple patentēja skārienjutīgu saules bateriju paneļu tehnoloģiju. Precīzāk – ekrānu, kurā iestrādāta sistēma saules bateriju enerģijas pārvaldīšanai.Tāpat uzņēmums ir pieņēmis darbā cilvēku, kurš specializējas plāno plēvju tehnoloģijās un saules enerģijas ieguvē, kā arī nodibinājis partnerību ar kompāniju GT Advanced Technologies, kā darbības sfēra ir minerālu kristālu apstrāde.

Apple arīdzan ir ziņojuši par plānotiem tēriņiem 10,5 miljardu ASV dolāru apmērā. Daļa no šīs summas tiks atvēlēta progresīvām lāzertehnoloģijām, ko perspektīvā varētu izmantot mikrokanālu iegriešanai saules bateriju šūnās. 68 miljoni dolāru atvēlēti saules bateriju pārklājuma iekārtu iegādei. Uzņēmums saglabās ciešas saiknes arī ar kompānijām Syopsys un Bern Optics, kas piegādā iPhone 5s galvenās kameras un TouchID sensora komponentes un varētu kļūt arī par ekrānu izgatavošanā nepieciešamā safīra stikla piegādātājām.

Balstoties uz šīm ziņām par patentiem un sadarbības partneriem, kā arī informāciju, ka Foxconn rūpnīcā Ķīnā ir izgatavoti 100 jaunu iPhone prototipi, tai skaitā modelis ar safīra stikla ekrānu, runas par telefonu, kam būs ekrāns ar bateriju lādējošām īpašībām, kļūst aizvien ticamākas.emotionemotionemotion

52 5 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://tvnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Bet, ņemot vērā, ka lielākajā daļā tualešu tiešas saules gaismas nav, ... emotion

3 0 atbildēt