local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone 5 koncepti.53

307 6

Daudzi tehnoloģiju mīļi, tajā skaitā arī es, gaida nākamo Apple iPhone sērijas ražojumu, kas, pēc lasītajām baumām internetā, gaidāms jūnijā vai arī septembrī.

Arī daudzi bija gaidījuši iPhone 4S vietā ierīci ar lielāku displeju, kas parasti ir galvenais iemesls kāpēc Android piekritēji noliek iPhone, kā arī, protams, daudzas citas funkcijas.

Šajā rakstā varēsiet apskatīties citu nepacietīgo cilvēku vīzijas pārverstas vizuālos nākamās paaudzes iPhone konceptos.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
307 6 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 53

0/2000

būs kucēm ar ko duckfeisus fočēt :) 

35 5 atbildēt

Pohuj, man galvenais piezvanīt.

39 11 atbildēt

Man tomēr HTC Beats, paliekoša vērtība. 

Iphone, nekad nav piesaistijis nepakam. emotion

14 5 atbildēt

Patika 11.bildē attēlotais koncepts. Bet tāpat, nē iPhon'am.

6 2 atbildēt

iPhone 4 ir dārgs priekš savas cenas , jā , bet kad es viņu paņēmu rokās tas bija kaifs tīrākais , tas gludais stikls kas viņam ir apkārt es to dievinu , man stiklains telefons personīgi labāk patīk , nekā kautkāds matēts plastmas , kurš ātri uzkarst un tad svīst rokas , man vnk pretīgi paliek rokās turēt ! Pats telefons ir ātrs un gluds un jāsaka , ka ir savi plusi un mīnusi , bet ja vari atļauties , tad es ieteiktu pat viņu , attīstās telefoni utt. man draugs septembrī nopirka HTC Sensation , salīdzinot ar drauga iPhone 3G tas telefons nelikās nekas īpašs , jā ar updeitu ātrāks bet nu kam tas viss vajadzīgs ? Tie telefoni vēl nav pat pielāgoti tam os un visām funkcijām vēl . Plus tas HTC rija bateriju straujāk , viņš gļukoja un spēlēs vai aplikācijās tādu milzīgu atšķirību nevarēja saskatīt , arī pirmkārt jo abiem tālruņiem ir savs OS , bet nu cerams sapratāt domu . 

3 0 atbildēt

gribu iekosties sulīgā ābolā tagad..emotion 

2 0 atbildēt

„Vai arī esi Android mīlis?”

Autor, vai Blackberry ir tik slikts, ka neiekļaujas vērtību skalā, ka ir tikai iOS un Androidi?

5 3 atbildēt

nahuj tos iphone vnk besī ārā ik pēc pus gada jaunu izlaiž

3 2 atbildēt

 

tiešām ? 600? Ls? Neviens nepērk par tādām naudām. Es piemēram iPhone 4 ļoti labā stāvoklī dabūju tikai 260. Man tev jautājums - vai esi kādreiz palietojis iOS>?

1 0 atbildēt

N#uj kaut kādam sūda telefonam vajag dslr lēcas, bl#gj.....

4 3 atbildēt

Šie aparāti pārspēj visus! lietoju iphonu jau sakot no 2g. nepārspējamas ierīces! emotion

Ar nepacietību, gaidu kādu jaunu 4S pēcnācēju! 

1 0 atbildēt

 Ha, ja gribi spēlēt ej nopērc Xbox vai PS3. Aizej apskaties visās labākajās audio studijās, apskaties ar ko strādā video un foto editori - visur redzēsi balto ābolīti. ;) Jā piekrītu, ir debīli, ka uz Apple platformām nevar spēlēt spēles, bet tāpēc jau jaunākajos Mac datoros ir Intel procesori, kas atbalsta Windows instalāciju, uzinstalē Win7 un bliez vaļā. ;)

1 0 atbildēt

Haha, paņēmu knapi pa 210Ls nokiu n8. I kamera laba (12Mgpix) i izturīgs pēc vella, un arī ātrdarbība labāka nekā vecajiem modeļiem. Nahu%am tos apple,N8 Pārspēj iphone 4 gandrīz visos benčmarkos. ābolis ir domāts kā krāna pagarinātājs tiem, kam nepietiek uz normālu vāģi.... emotion

1 1 atbildēt

man liekas ka 1 un 6 koncepti ir visreālākie un labākie.

0 0 atbildēt

man personigi patik 6. un 5. vislabāk

0 0 atbildēt

Es tā skatos, ka viedokļi ir daudz un dažādi, bet konstruktīvu kritiku no heiteriem vēl dzirdējis neesmu, tiem, kas šito nesaprata - meklējiet atsauci uz manu avataru. emotion

0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Labāks tomēr Sci- phone!!  emotion

0 0 atbildēt

Nu smuks jau ir, ir pat sanācis paspaidīt, bet nav manā budžeta klasē... Nopirku HTC WildfireS un dzīvoju laimīgs, tik baterija gan biku pa īsu...

Nesaku, ka ābolis ir slikts, bet man kkā nepiesaista un btw man uz WinXP stāv virsū viss nepieciešamais audio/video/foto editēšanai...

0 0 atbildēt

5. Tas pilnekrāna izskatās vislabāk, bet man pilnībā vienalga, nopirku sev labu smartphone, izbaudīju visu foršo un tagad pietiek, nākošais telefons ko pirkšu nebūs nekāds uberkrutais, galvenais, lai labs mūzikas atskaņotājs, fotokamera, baterija ilgi tur, var ieiet internetā un var piezvanīt, viss, kas man vajadzīgs, protams, ja nebūs, kur bāzt naudu, tad jau nopirkšu kaut ko krutu.

0 0 atbildēt

Nu Air ir biznesa, Imac un MacBook Pro ir jau gaming,foto,video apstrade un bizness!

0 0 atbildēt