local-stats-pixel fb-conv-api

bicycle kārtis6

123 10

Sveiki.

JAU SĀKUMĀ ATVAINOJOS PAR FOTOGRĀFIJU KVALITĀTI

Šodien mazliet par bicycle firmas kārtīm.

Es vispār esmu bicycle kāršu fans, man tajā sakarā ir arī skumjš stāsts par artifice green kārīm, kuras mamma izmazgāja, bet nenoiesim no temata....

Bicycle firmas kārtis ir vienas no populārākajām, ja ne pašas populārākās pokera, un iluzionistu kārtis pasaulē. Es ļoti bieži ievēroju,ka filmās vai video klipos ja notiek kāršu spēles, tās parasti notiek ar klasiskajām bicycle kārtīm. Piemēram šīs kāris ir redzamas filmā "izsvēpēt dūzi".

Manuprāt, nav nozīmes runāt par uzņēmuma vēsturi, jo tas itkā ir dibināts ASV , bet nojaušams,ka pašas kārtis tiek ražotas ķīnā.

ja kādam interesē specifiskas lietas kā pārklājums utt, tad jautājiet, vienkārši neuzskatu,ka kādam tas baigi interesē.

123 10 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

un ko nu?

9 0 atbildēt

Es gandrīz klases biedram aci izdūru ar viņām, biju satrenējies mest, skolas gaitenī no kādiem 25 metriem aizlidināju un 1 cm zem acs klasesbiedrs dabūja nelielu pušumu.

6 0 atbildēt

ja varu palūgt , tad vēlētos lai kāds man atsūta linkuskur sīs kārtis var nopirk , nav obligāti šis , bet bicycle kārtis .

1 0 atbildēt

tur kur tu raksti ka patiik paciņas aizdare, viņu lai attaisītu nevaja pārriezt, paņem aiz stiķīša gala un attin vaļā. tur pat nav mezgls. varēsi pēctam zolīdi aiztīt ciet. :)

0 0 atbildēt

Man mājās ir vairāki dažādi to komplekti emotion draugam liela kolekcija ar kārtīm kā tādām.

0 0 atbildēt