local-stats-pixel fb-conv-api

Xbox 360 natal18

50 2

Video jau bijis. Šajā reizē ievietošu manis tulkotu aprakstu! Sākam.

 

Nezinu cik šī informācija patiesa,bet kādā interneta vietnē bija ievietota informācija,ka ''projekts natal'' tiks pārdots par smieklīgi zemu cenu kas ir   ~160$ !

Tas tikai tādēļ,ka tas tiek pārdots kā prototips. Šī ir cena bez aksesuāriem.

Tātad šī konsole ''Xbox 360 natal'' veidota uz xbox 360 bāzes,kura ļauj lietotājam spēlēt ar neierobežotu kustību brīvību.

''Projektam natal'' jāsāk izplatīties ~2010.gada 4.novembrī Ziemeļ Amerikā.

Kinētiskais sensors ir tāda kā maza actiņa,kas ir iekšā konsolē,kura vēro tavas kustības un ar mazāk kā ar  sekundes simtdaļas precizitāti attēlo šo tavu kustību uz ekrāna pielāgojot to spēlei. Pateicoties šim te sensoram cilvēkam nevajag pie ķermeņa piestiprināt neko vai ņemt rokā pultis,kā tas bija ''Nintendo Wii'' !

Xbox to apgādājis arī ar xbox live,kas ir pieslēgums internetam.



50 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Tas nav Project natal tas ir  Xbox 360 Kinect un tas ir vecs video tagad jau ir pieejami updeitoti video par kinect nevis šo. tāpēc - par novecojušu info. 

1 0 atbildēt

tas ir liels joks. es ļoti apšaubu to, ka tādas tehnoloiģija ir pieejamas. pat ja kas tāds iznāks jau nākamgad, neredzu šādam aparātam jēgu, vnk tizli. kāda jēga simulēt sporta spēles, ja var aiziet uz stadionu un uzspēlēt reālajā dzīvē?

1 0 atbildēt

Pirmkārt es esmu liels First Person shooter fans un Strategy fans taaka shitaa lieta nebuus pireks manis jo cik zinu uz vina nebuus taadu speele.Un pietam kaada jeega vienam maajaas leekaat kaa taadam aamuram ja es gribeetu es labaak aizeju un ar draugiem uzspeeleeju iisto tenisu vai kaadu citu sporta speeli jo kaada jeega simuleet isto diizvi. PS nedisat man virsuu pasa viedoklis.

1 0 atbildēt

Jā,cik nu kruti... Nosēdies krēslā,iztēlojies,ka Tev rokās ir stūre un "stūrē" :D

 

es labāk pagaidīšu,kad izstrādās 3D simulatorus,kur pats varēsi darboties spēlē.

0 0 atbildēt

nu ja shitais tieshaam funkcionees kaa naakas, tad buus must have! Jau ir reaali feini chomu barinjaa malkojot ko graadiigu paaardiities ar WII, superiigs laiks garanteets, ar shito vareetu buut veel feinaak!

0 0 atbildēt

nja

0 0 atbildēt

Sita jau nebus jauna consule,bet gan adons tavam Xboxam,un reali manuprat diza jega no ta nav,lai gan tas reali pieradi cik talu tehnalogijas ir aizgajusas(piem vel pec 7 gadiem jau varbut jau pats busi ieksa spele)

0 0 atbildēt

Kā es gribu jauno XBOX360 un šito Kinect.

0 0 atbildēt

ka var pieslegt citu sturi pie xbox 360emotion

0 0 atbildēt

Jauna atkariba briļu puikām.... emotion

0 2 atbildēt