local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmais vaginālais alus pasaulē33

441 8

Iedomājies savu sapņu sievietei - viņas šarms, viņas juteklība.... pamēģini viņas garšu. Sajūti, pasmaržo, sadzirdi balsi. Viņas maigās rokas glāsta tevi, čukstot ausī nerātnus vārdus.....Un tagad iedomājies to visu vienā pudelē. Ar katru malku tu spēj sajust viņas apskāvienus un skūpstus arvien reālāk un reālāk.... Cik tu dotu par tādu pudeli alus?

The Order of Yoni ir radījis pirmo alu pasaulē no sievietes vagīnas baktērijām. Izmantojot augstākā līmeņa tehnoloģijas, tika iegūtas pienskābās baktērijas Lactobacillus, nodalot tās no citām baktērijām un vīrusiem, atstājot vien tīru un nekaitīgu ieraugu.

Protams, lai iegūtu šādu alu, ir nepieciešami sieviešu fluīdi. Komanda pulē vaiga sviedros un wuala! Iepazīsties - Šarmanta, izsmalcināta, skaista, tieši tāda, kādu tu iztēlosies, ja dzersi šo alu. Čehu skaistule un modele Aleksandra Brendlova.

Ja tevi nomoka jautājums, vai alus odīs un garšos pēc vagīnas, tad atbilde ir Nē, taču tam piemitīs Aleksandras jutekliskums un grācija.

Šo alu būs iespējams pasūtīt arī uz Eiropas valstīm, bet piegādes laiks varētu būt ilgais ceļš kāpās, līdz pat 6 mēnešiem.

Ja ar alkoholu esi uz "Jūs", nenokar šnobeli. Tu vari sev pasūtīt sev citus pribambasus ar Yoni firmas logo, piemēram, glāzes, T-kreklus, kaklasaites un daudz ko citu.

Reklāma
441 8 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 33

0/2000

Kārtējā tēma par ko jokus dzīt   emotion  : 1) - Atceries to seksīgo zaķi, kura man dzīvoja blakusmājai? - Nu, jā... A, kas ir? - Redz kur viņa, tagad manā glāzē!

2) Nevari izdomāt ko dāvināt darugam, kurš ir vecpuisis?!? Nesatraucies! Mēs jums piedāvājam sievieti pudelē, par 39.99Euro!

3) Etiķetes citāts: "Raudzēts ar mīlestību!"

4) Viens no draugiem nopircis "Yoni" alus pudeli. Otrs ierunājas:"Eu, vēči! Paskat kas Kārlim ir!" Trešais saka:"Vecīt, tu zini, ka tev būs jāpadalās ar to. Tas ir vesels orgasms vienā pudelē!" Ceturtais:"Es labāk atteikšos no tā..." Pirmais:"Ko? Kāpēc?!?" Ceturtais:"Es padzirdēju, ka Aleksandra Brendlova tagad ir atteikusies ražot šo alu, jo nogura no smagā darba. Tagad viņa ir aizvietota ar dažādu ķīniešu grupējumu... ieskaitot vīriešus..."

28 0 atbildēt

Gaidu, kad iznāks pi*pja alus

21 0 atbildēt

Piekāst to alu, labprāt nolaizītu viņas vāveri ar mēli tā pat, bez nekādiem garšas uzlabotājiem emotion 

19 0 atbildēt
Nakamais bus spermas alus.prieks sievietem un gejiem!
16 0 atbildēt

jā, nu tas vairs nebūs Līvu tradicionālais...

13 0 atbildēt
Gaidīšu, kad veikalos parādīsies dibencaurumu alus
11 0 atbildēt

Parasts alus vien izjauc hormonālo balansu, tāpēc jau vīrieši paliek ar vīrkŗūtīm un grūtnieces vēderiem. Es negribu zināt ko nodarīs šis .. alus.

9 0 atbildēt
No šitā neizaugs velviens caurums vai pupi?
9 0 atbildēt

šis ir tā kā pirkt un ostīt lietotu sieviešu apakšveļu tika kaut kā šķebīgāk, nez ko sieva teiks  emotion 

8 0 atbildēt
Nav nekā gardāka par sievieti.
7 0 atbildēt
Cik pretigi!!! Iesu izvemties!!!Ko tikai neizdoma cilveki lai savus makus padaritu biezakus!Un tik dargs vel.
7 0 atbildēt

Tad es varēšu dzert Mia Khalifas alu?  emotion 

7 0 atbildēt

Vientuļnieku dzērienus, kanibālisms kau kāds... izdzer sievieti.  emotion 

7 3 atbildēt

A, meitenēm? emotion

4 0 atbildēt

neaizmirstam arī pacienāt draugus emotion   emotion 

3 0 atbildēt

Padārgs, bet vismaz vobla nav jāpērk klāt  emotion 

3 0 atbildēt

Kurš slimais  izvirtulis, ko tādu izdomāja? Vnk je*al.

3 0 atbildēt
Fu bla
3 1 atbildēt

žēl, ka spokos nav šāds smaidiņš 

1 0 atbildēt

Jā, no meitenes viedokļa varu teikt, ka esmu apmulsusi. Tomēr uzskatu ,ka šeit vajag vairāk ar humoru attiekties. Nu , piemēram ir cilvēciņi gan ar novirzēm, gan jaunu sajūtu meklētāji. 

Ja man piedāvātu , ko tādu iedzert, es 5x padomātu.  emotion 

1 0 atbildēt