local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules stulbības20

376 4

Pasaulē, manuprāt, notiek dažnedažādas dīvainības, kuras veikuši reliģiozi noskaņoti cilvēki. Savu veikumi viņi mēģina attaisnot ar to, ka viņiem tā ticība liek, ka jāgodā tradīcijas un tādēļ citādi nevar. Tādēļ sīkāk esmu nolēmis apskatīt pasaules reliģiju dīvainības. Tātad pirmais šīs rakstu sērijas raksts par Islāmu!

PS: Raksts nav domāts, lai kādu aizvainotu. Vienkārši pasniedzu informāciju un ļauju lietotājiem pašiem spriest, vai tas ir korekti vai nē!

P.PS: Atļāvos Korāna tekstus netulkot, jo tomēr latviskojot tas vairs nebūtu tas. Rakstā minētie Korāna teksti no tā angliskās versijas.

376 4 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Pirms pāris gadiem pabiju atvaļinājumā Afganistānā, un tur ir tieši tas pats. Sieviete ir zemāka par suni.

Dzīvā realitāte - sieviešu cietums, kurā sievietes ir ieliktas, jo ir tikušas izvarotas. Apsūdzības galvenais arguments ir, ka viņas ir provocējušas izvarotājus.Es tā arī nesapratu kā, jo ikdienā viņas staigā zem ''burkām'' (speciāls tērps, lai neko no sievietes neredzētu).Lielai daļai termiņš beidzies, bet viņas cietumā paiek un laukā neiet, jo laukā uzreiz viņas ar akmeņiem nomētātu līdz nāvei. Kur loģika?

16 0 atbildēt

Pilnībā slima tauta tie musulmaņi/islāmisti - izskatā tikai attīstījušies, taču prātā palikuši pērtiķu līmenī. 

16 2 atbildēt

Vienīgais labums, ka viņi izcili gatavo (tas cilvēks, kuru es zinu, viņam visas pasaules receptes tikpat kā galvā ir un runā vēl 7 vai vairāk valodās. Pat latviešu). Latvijā man liekās, ja aug normāla ģimene - vīrs musulmanis, sieva latviete, tā sišana un tādi murgi nav tik bieža parādība (nu vismaz tiem cilvēkiem, kuru attiecības man ir zināmas). Un tad vēl - viņi var bez sirdsapziņas pārmetumiem nogalināt (arī situācija no dzīves), bet tādi draudi izskan tikai tad, ja tu pats uz to reāli ar pamatojumu uzprasies. Nu, skaidrs, ka Irānā un tur citur situācija ir savādāka - sieviete ir kā tāds mājlops, kalpone un vergs vienlaikus. Viņiem ir savi uzskati tajās valstīs - redz visi tā dara. Bet Latvijā ne visi ir tik nežēlīgi - tas viens cilvēks man zināmais (nu tāds, kas nav paziņa, bet tuvāks) viņš ir izcils pavārs, poliglots un ārsts reizē. Protams, viens no nezin cik, bet ir arī sakarīgi piemēri. Pie tam, ja vēl viņam ir sīkais pret kura pauri var mierīgi bumbu dauzīt - pats atļauj :D

4 0 atbildēt

"Vīrieši musulmaņi var stāties dzimumaktā ar verdzeni sievieti jebkurā laikā un vietā."..........

Ja dzimumsakaros stājas tie, kuri nav precējušies, tad viņi par to saņem 100 pletnes cirtienus...........

Kā tad īsti ir? Jāprec katru verdzeni ar kuru grib stāties dzimumsakaros?

Un par to sišanu - nezinu kā tu tur tulko, bet pat tevis iepeistotajā korāna fragmentā ir teikts, ka sievas sišana ir galējs variants, kad sieva neklausa vai runā pretī. Nekas nav par to, ka sievu jāsit bieži, pat, ja viņa ir paklausības iemiesojums.

3 0 atbildēt
Nākamo dalu pls
3 0 atbildēt

un tad ir arī kāds kas saka "vai, bet bez dieva nepastāvētu morāles normu herp derp" emotion

"A man's ethical behavior should be based effectually on sympathy, education, and social ties and needs; no religious basis is necessary. Man would indeed be in a poor way if he had to be restrained by fear of punishment and hope of reward after death."

3 0 atbildēt

Nežēlīgi. 

2 0 atbildēt

Kāda negodība!

1 0 atbildēt

Tik saturīgu rakstu sen neesmu lasījis emotion Nu šī "jaukā" reliģija ir pabriesmīga, bet katrai ir savi tumšie nostūri.

1 0 atbildēt
isteniba korana latviska versija ir jau labu laiku pieejama neta.pamekle..
1 0 atbildēt

kārtējais - viena tante teica..

0 1 atbildēt

jautajums sis islamu sievietes ari tic visiem siem likumiem un samiernas ar tiem un vinas vispar var izbraukt no valsts 

0 2 atbildēt